DISTRIBUIȚI
În poză: în timpul turneului

  Săptămâna trecută pentru cadrele didactice și pentru locuitorii comunei Drăgănești s-a finalizat cu desfășurarea Turneului raional la volei. Evenimentul este la a III-a ediție și s-a organizat în memoria profesorului MIHAI PATRAȘCU.
În total 5 echipe s-au luptat pentru trofee și onoarea sportivă, dar a câștigat dibăcia și prietenia. Concurența sănătoasă a prevalat întreaga activitate din acea zi. Profesorii predecesori se pot mândri cu actualii, căci cu același entuziasm practică și promovează lucrurile frumoase în gimnaziu, în comuna Drăgănești.
Alături de familie, de colegii profesori, au venit cu cuvinte calde și nostalgice, colegii de facultate, Nicolae PIATAC vice președintele Comitetului Național Olimpic, discipolii și toți cei care l-au cunoscut pe profesorul de educație fizică, MIHAI PATRAȘCU.
Desfășurarea evenimentul sportiv a fost posibilă datorită actorilor educaționali, comunali, (Consiliul Comunal Drăgănești, Consiliul Raional Sângerei, Direcția Tineret și Sport Sângerei, instituțiile de învățământ din vecinătate, agenții economici din comună).
A fost o săptămână frumoasă de toamnă, valoroasă, plină de emoții pozitive . Încă o dată s-a adeverit că la Drăgănești se educă valoros tânăra generație prin exemple vii și demne de urmat.