Trofee pentru eroii meciurilor

Trofee pentru eroii meciurilor

168
DISTRIBUIȚI
În poză: echipa FC Pepeni, învingătoarea Campionatului Raional

Asociația Raională de Fotbal a organizat și desfășurat cea de-a cincisprezecea ediție a Galei Fotbalului Sângereian-2018. Ceremonia a întrunit toți iubitorii fotbalului și s-a remarcat drept o dedicație relevantă echipelor de fotbal și jucătorilor remarcați, care fac spectacol pe teren, adună oamenii, le provoacă revelație sufletească. Organizatorii festivității sportive au susținut această dedicație prin calde mesaje de apreciere, recunoștințe și trofeee fotbalistice.

De zece ani organizează această manifestație Gheorghe BRAȘOVSCHI, Președintele asociației în armonioasă colaborare cu membrii Biroului executiv. În acest timp asociația s-a ridicat pe podiumul drept cea mai puternică și mai organizată dintre toate asociațiile din republică în susținerea mișcării fotbalistice. Este părerea Federației Republicane de Fotbal, expusă în timpul ceremoniei de către Ruslan BERZOI, vicepreședintele acesteia și invitatul de onoare.
Onorat Gheorghe BRAȘOVSCHI a recunoscut în mesajul lansat: „Nu sunt fotbalist, dar îmi place fotbalul și sportul. Credem datorită susținerii care o acordăm, echipa fotbalului raional este tot mai prezentă pe arena națională și aceasta ne bucură, fiind dovadă că susținerea noastră aduce rezultate. Actualmente FC Sângerei deține locul III în Campionatul Republicii Moldova, Devizia A”.
Asociația de Fotbal este prezentă cu 15 echipe în Campionatul raional de Fotbal, care adună suporteri și susținători de invidiat pentru spectacole de alte genuri. Pe lângă aceasta, fotbalul la noi leagă prietenii, unește generații, dăruiește sănătate și revelație sufletească.
Cei prezenți la eveniment au remarcat faptul ,,cât de frumoase și captivante sunt meciurile de fotbal, pe atât de surprizătoare este organizată Gala Fotbalului. De la ediție la ediție demonstrează că poate lărgi lumea fotbalistică”.
Cel mai așteptat moment a fost înmânarea trofeelor: celui mai bun portar -Marin CIUDIN, FC Victoria, celui mai bun apărător-Nicolae TURCU, FC Pepeni, celui mai bun mijlocaș-Liviu CROITORU, Atletic Copăceni, celui mai bun atacant – Nicolae CIRIMPEI, Speranța – Sângereii Noi.
Cel mai tânăr fotbalist a fost desemnat Maxim DABIJA, FC Sângerei…

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul 3 din această săptămână