DISTRIBUIȚI

La 27 aprilie ce vor împlini 32 de ani de când Tricolorul este drapel oficial în Republica Moldova. Cu ocazia acestei sărbători în piața din centrul orașului Sângerei va fi arborat Tricolorul, vor fi organizate activități cultural- educative, expoziții de carte cu tematice consacrate Zilei Drapelului de Stat.

A devenit o frumoasă tradiție de a sărbători anual Ziua Drapelului de Stat. Tricolorul este un simbol al dăinuirii noastre, de aceea avem sfânta datorie să-l ocrotim și onorăm, să fim demni de el. Într-o perioadă complicată, din punct de vedere politic, dar și economic, avem obligația să ținem cont de valorile care ne pot ține împreună și ne determină să mergem mai departe. În preajma acestei sărbători am căutat să aflu de la unii cititori ai ziarului ce știu despre Tricolor.
Valeria Tofan, casnică: „ Sunt mândră că, Drapelul de Stat, Tricolorul simbolizează suveranitatea, independența și unitatea țării. Tricolorul este un simbol al dăinuirii noastre, a istoriei.
Moldova este o țară europeană, cu cetățeni europeni și cu un viitor frumos. Aceasta urmează de făurit cu toți, noi, cetățenii țării. Să protejăm acest simbol al unității noastre, să fim împreună în cuget și simțiri și să ne păzim libertatea țării. Cred în viitorul Republicii Moldova și doar împreună vom reuși.”

Continuarea citiți în n.18-19 din 22 aprilie 2022