DISTRIBUIȚI

Grație experienței și eficacității medicilor de la Spitalul raional, am beneficiat de o asistență medicală de urgență și în timp util. Nu am cuvinte prin care să-mi exprim recunoștința pentru încrederea pe care Alexandru Grabazei, șeful Secției chirurgie, Vitalie Tabarcea și Semion Dimov, chirurgi, Galina Popovici, Ana Dubit și Ecaterina Viziru, asistente medicale, anesteziolog Alexandra Botezatu mi-au insuflat-o chiar de la prima întrevedere. Fără această încredere nu aș fi avut curajul să accept intervenția chirurgicală și nici puterea de a mă gândi că viața continuă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Fără această încredere nu m-aș fi putut bucura, alături de cei dragi, de familie, rude, colegi, prieteni.
Exprim înaltă considerație, deosebitul respect și nemărginita recunoștință șefului Secției Chirurgie Alexandru Grabazei, care cu multă competență, blândețe m-a luat la intervenția chirurgicală. Dumnealui în tot ceea ce face, dă dovadă de înalt profesionalism, atenție și delicatețe. Personal, cât și întreaga noastră familie suntem profund impresionați de harul dumnealui. Este un medic adevărat, cel care face tot ce-i stă în puteri pentru a ușura povara durerii, este la curent cu tehnologiile noi, în pas cu timpul și merită toată încrederea noastră, a pacienților.
Vreau să remarc că am cunoscut un Om, cum se zice la noi, cu Literă Mare, un specialist cu o pregătire profesională extraordinară, o persoană cu un suflet generos și binevoitor și nu vreau să cred că ar fi fost doar cu mine așa, sunt convinsă că așa se comportă cu toți pacienții, cu grijă, compasiune, atenție și foarte profesionist.
Pe lângă faptul că mi-au făcut intervenția chirurgicală, medicii enumerați mai sus au fost alături de mine în toate zilele cât am fost internată, apoi, după externare, ne răspund la orice apel telefonic, la orice consultație etc.
Pe lângă profesionalismul întregului colectiv, am rămas impresionată de dăruirea, calmul, bunătatea și promptitudinea de care dau dovadă asistentele medicale care trec, asemenea unor „albinuțe”pe lângă patul pacienților și care știu să aline orice durere cu zâmbetul pe buze.
Siguranța, unitatea, prietenia, precum și respectul pentru pacienți, calități deosebite ale acestui colectiv, sunt meritul lui Lilian Brânză, directorul Spitalului raional, medic de valoare, un om și un profesionist neîntrecut, care prin naturalețe și devotament față de profesia de medic știe să atragă și să ghideze oameni de valoare.
Deși a fost o încercare în viața mea, mă bucur că am trăit clipa în care am descoperit că la Sângerei avem instituții medicale dotate și medici extraordinari, care după ce s-au instruit, au mers la diferite stagieri, tratează pacienții cu mult profesionalism și omenie.
Așa cum m-a asigurat Alexandru Grabazei, mă simt extraordinar și cred că peste ceva timp voi uita că am avut o intervenție chirurgicală, că sunt acum alături de membrii familiei, la serviciu alături de minunații mei colegi.
Vă mulțumesc din suflet pentru serviciile medicale de calitate, pentru oamenii minunați de care am avut parte, adevărați profesioniști ai medicinei. Vă sunt recunoscătoare pentru competență, dar și pentru valoarea umană de care împreună ați dat dovadă. Or, este foarte important pentru pacient să vadă că medicul este alături de el, îl încurajează și face tot ce-i stă în putință pentru a-l vedea sănătos.

Cu aleasă stimă, Alla Staraia, directoarea Moldindconbank, Sângerei