DISTRIBUIȚI

8 Martie este Ziua Internațională a Femeii, iar femeia pedagog este de două ori mai multă dăruire, de trei ori mai multă răbdare, de patru ori mai multă toleranță și infinit de multă înțelepciune.
Felicit călduros toate doamnele și domnișoarele din domeniul educației, le doresc ca toate lucrurile simple din jurul lor să se încarce de simbolul mărțișorului, așa cum două culori simple, alb și roșu, vorbesc la fiecare început de primăvară despre frumos și etern, despre pasional și pur, despre căldură și lumină.
Să aveți bucurii nesfârșite de la cei dragi, familiile să Vă fie fericite, iar la școală să se deschidă zilnic și în orice anotimp mărțișoarele din sufletele copiilor.
Pentru toate femeile cadre didactice din raion le doresc multă apreciere pentru muncă, efort, stabilitate și insistența de a reuși. Fie ca toate împlinirile și realizările frumoase să se transforme în rod și bucurie, sănătatea să perpetueze în primăverile fără de sfârșit, dragostea să Vă inunde sufletele setoase de iubire și parfumul tuturor florilor.
Cu profund respect, Mihai Curciuc, director-adjunct Direcția Educație Sângerei

În ajunul sărbătorii de 8 Martie ne face o deosebită plăcere să apreciem contribuția Femeii în realizările obținute în domeniul sănătății în raion.
Suntem mândri de faptul că marea pondere din personalul încadrat în sistemul de sănătate le revine femeilor.
Succesul aparține, în mare măsură, Femeii care, zi de zi, aflându-se lângă pacient, tratează nu doar cu medicamente, ci și cu căldură, grijă și tandrețe, care este atât de necesară pacientului și atât de deficientă astăzi în societate.
Grație străduințelor fiecăreia, prin dăruirea unei părticele din suflet este posibil atingerea obiectivului suprem al sistemului de sănătate – satisfacția pacientului.
8 Martie… Această zi este menită tocmai pentru ca să Vă reamintim încă odată cât de mult Vă apreciem toate eforturile depuse pentru armonia existenței noastre, cele care reprezintă pentru noi mamă, soție, fiică, soră, nepoată, prietenă, colegă… adică femei ce ne dați sens vieții cu fiecare zi ce trece.
Cu considerațiune, director IMSP SR Sângerei
Lilian Brînză, vicedirector Vasile Malcoci

Importanța zilei de 8 Martie se regăsește în zâmbetul femeilor, în lumina din ochii lor și în căldura sufletului. Este minunatul prilej să aducem omagiu tuturor femeilor, în deosebi mamelor, celor cărora le datorăm viața. Ele reprezintă liniștea și armonia, împlinirea sufletească. Prin ochii lor ne-am trăit bucuriile și tristețile, prin mâinile lor am simțit căldura sufletului, prin povețele înțelepte ne-am calculat eșecurile și prin cuvintele lor de laudă am simțit că suntem pe drumul corect în viață. Ele ne cresc eroii, ne educă campionii, ele stau la baza existenței noastre pe Pământ.
Dragi femei, Vă dorim să aveți parte de o primăvară însorită, care să se răsfrângă în suflet și în gânduri, multă lumină, sănătate, bucurii și momente frumoase alături de cei dragi. Fiți fericite, adorate, prețuite, respectate și iubite.
Cu respect, Gheorghe Balea,
șef Centrul de Sănătate Publică Sângerei

Cu prilejul acestei frumoase sărbători stimate colege, Vă felicit din tot sufletul și Vă mulțumesc pentru frumusețea și gingășia Dumneavoastră cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința, sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru atmosfera caldă și prietenească ce o creați în instituția noastră, inteligența, profesionalismul investit în munca pentru sănătatea cetățenilor raionului. Fiind ființele de neînlocuit pentru familiile și apropiații voștri, în pofida tuturor greutăților, nu încetați să le dăruiți toată dragostea și pacea din suflet. Iar la serviciu, niciodată nu ezitați să Vă împărtășiți căldura inimii, cuvântul potrivit inspirând colegii la muncă și realizări. În această minunată zi de sărbătoare, Vă doresc din toată inima multă dragoste din partea celor scumpi sufletului Dvs., sănătate trainică, bucurii, împliniri, prosperare. Fie ca spiritul de sărbătoare și grația acestei zile să Vă inspire întregul an.
Cu toată dragostea, Eleonora Tartacovschi,
șefa Centrului de Sănătate Sângerei

Frumoaselor doamne și domnișoare din cadrul Inspectoratului raional Sângerei, tuturor soțiilor, mamelor, fiicelor polițiștilor noștri le adresăm sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. În activitatea noastră avem nevoie de curaj, prudență, bărbăție și încredere în ceea ce facem. Reușim multe lucruri, dar nu fără participarea la aceste împliniri ale spiritului ce ni-l dăruiți, a susținerii și a gândului frumos, pozitiv și relaxant care vine din partea fiecărei dintre Dumneavoastră. Suntem așteptați, apreciați, iubiți…Cele mai frumoase flori ale dragostei și recunoștinței Vă dăruim pentru frumusețea vieții pe care doar fiind alături o descoperim.
Cu deosebită stimă, Sergiu Vatrici,
Eduard Tronciu, Inspectoratul de Poliție Sângerei

De-a pururi iubite, voi, femei ale vieții noastre… Prin splendoarea mărțișorului Vă aducem sincere urări de sănătate și dulcele flori ale primăverii. Să Vă fie zâmbetul și sufletele scăldate doar în lumini primăvăratice. Să fiți oricând stimate și iubite de soți, copii, nepoți, de cei din jur. Doar alături de Dumneavoastră, noi, bărbații, putem reuși în viață, ne putem simți puternici, încrezuți în ziua de mâne. Vă felicit cu ocazia zilei de 8 Martie și Vă doresc lumina acestei primăveri, cu gingașele ei flori. Ne închinăm în fața măreției sufletului, a răbdării fără margine și a frumuseții. Dacă omenirea a ajuns la concluzia că frumusețea va salva lumea, apoi să știți că întruchiparea acestei frumuseți sunteți voi, femeile. Să Vă avem în preajmă, mereu cu sfânta menire de continuatoare ale vieții. Vouă, mărțișoarele vieții noastre, mărțișoare de sănătate, de dragoste, stimă și profund respect.
Cu stimă și respect, Valeriu Rusu,
șeful Secției Cultură Sângerei

Distinse Doamne ale raionului,
membre ale OT a PLDM
Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări.
Ziua de 8 Martie este ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua în care Femeia este venerată cu deosebit respect.
Vă doresc să aveți parte de sănătate, realizări remarcabile în plan profesional, împlinirea tuturor aspirațiilor personale, armonie și bunăstare în familie, fericire alături de cei dragi.
Să Vă bucurați din plin de gratitudinea și aprecierea celor din preajmă. Sănătate trainică și aspirație.
Cu deosebit respect, Ion Galus,
președintele OT a PLDM Sângerei

Odată cu sosirea primăverii și a Zilei de 8 Martie cu entuziasm căutăm mărțișoarele cele mai potrivite, ce să simbolizeze frumusețea, renașterea naturii, dragostea și speranța dăinuirii cele mai splendide ființe de pe pământ – Femeia. Pe bună dreptate, ea, Femeia, rămâne a fi cea mai blândă, deosebită și nobilă ființă, care a fost creată pentru a fi mireasă, soție grijulie, mamă pentru copii, un izvor nesecat de bucurie, prietenă adevărată și bunică povățuitoare.
Doar alături de Domniile Voastre trăim irepetabilul sentiment duios de dragoste, clipe de liniște, seninătate și mulțumire. Să fiți sănătoase, voioase, pline de viață și speranță. Să rămâneți minunate, gingașe și tandre asemenea frumosului anotimp – Primăvara.
Cu stimă, Gheorghe Cernogal,
directorul GȚ„ Cernogal Gheorghe”

Dragele noastre,
De fiecare dată la început de primăvară, timpul parcă se oprește puțin în loc ca să Vă omagieze. Mărțișorul și 8 Martie sunt sărbătorile pe care le asemuim cu virtuțile femeilor: seninătatea, tandrețea și finețea.
Cu această ocazie, Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate și realizarea a tot ce e frumos, sublim și sfânt. Doresc tuturor femeilor să-și poarte cu mândrie frumusețea și feminitatea, să rămână grațioase, să le sclipească ochii de bucurie, să fie mereu iubite, apreciate și respectate, atât în familie și la serviciu, cât și în societate. Fie ca în sufletele Dumneavoastră să dăinuie doar muzica, inima să vi se umple de armonia primăverii, iar tinerețea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieții.
Cu respect, Mihai Cucoș,
directorul SRL „ Semincer Unic”

Stimate și onorate femei,
Iată că anotimpul primăvăratic a adus în brațele sale sărbătoarea de 8 Martie, o zi menită să Vă înmiresmeze sufletul cu parfumul ghioceilor, să Vă readucă zâmbetul și bucuria pe aripile primelor rândunele, să Vă încălzească inimile cu razele sclipitoare de soare. Vă exprim, stimate doamne, întreaga stimă și admirație față de Dvs. Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate și realizarea tuturor doleanțelor.
Noi, bărbații, ne minunăm de frumusețea și gingășia Dumneavoastră, mulțumindu – Vă pentru bunătate și înțelegere, capacitatea de a îmbina activitatea profesională și grijile de familie, rămânând, în pofida greutăților, Femei adevărate.
Cu respect, Gherasim Tofan,
directorul ÎI „Tofan C”

Dragele noastre,
Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, lupta și pâinea sunt tot femei. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și curajoase, femeile cuceresc, impresionează și răspândesc bunătate.
Sărbătoarea Dumneavoastră – 8 Martie – este plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească. În această zi, pentru grijă și iubire, le exprimăm un deosebit respect mamelor, pentru dragoste și tandrețe – fiicelor, pentru veșnice aduceri aminte – ne închinăm bunicilor. Vă doresc să aveți parte de o primăvară plină de iubire și armonie, aducându -Vă în dar un firav mărțișor, iar spiritul primăverii să zăbovească cât mai mult în sufletul Dumneavoastră.
Cu profund respect, Ion Andronic,
directorul SRL „ Protion Agro”

Pentru că sunteți cele care înseninează viața, cele care dați lumii mai multă splendoare, pentru iubire, dăruire, înțelegere, înțelepciune și bunăvoință meritați aprecierea și recunoștința supremă. Cuvintele nu au puterea să cuprindă imensitatea valorii, dimensiunea rostului aflării femeii pe Pământ. Ele însă, cel puțin, fac să cunoaștem atitudinea celor care ne înconjoară. Pe lângă faptul că sunteți mame, soții, aveți și capacitatea de a fi un ajutor potrivit pentru bărbați, fiind înzestrate și cu abilități superbe.
Vă doresc să fiți sănătoase, să Vă păstrați feminitatea, credibilitatea și fidelitatea față de cei apropiați, de ființele iubite, să înregistrați noi succese în munca profesională și în traiul familial.
Cu respect, Ion Vieru,
directorul SRL „ CoriandroAgro”

Se pare, că cele mai frumoase și înălțătoare cuvinte despre Măria Sa Femeia au fost deja scrise și rostite. Și totuși, multe încă vor mai fi scrise și rostite despre femeie, deoarece înseninează încontinuu zilele noastre, emană în permanență dragoste peste tot și toate, dau lumii mai multă frumusețe. Pentru tot ceea ce reprezintă Femeia, timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, ca să-i aducă un omagiu.
Scumpe și dragi Femei, Vă felicit cu prilejul sărbătorii primăvăratice, urându- Vă sănătate cât doriți, fericire, liniște sufletească, bucurii infinite de la cei dragi, mult belșug și îngerul păzitor să Vă fie în preajmă. Să aveți parte de dragoste, noroc și de multe sărbători de suflet.
Cu respect, Sergiu Marandiuc,
directorul SRL „ Alodiu Nord”

Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea și perpetuarea vieții, a fost și va fi elogiată în cântece și opere artistice. De când e lumea, femeia a ținut mereu aprins focul în căminul familial, a păstrat cu sfințenie datinile străbune, a sădit speranță și noblețe în inimile celor apropiați. Firea ei dintotdeauna a culminat prin voința de a asculta, răbdarea de a înțelege, tăria de a sprijini.
Luminate de înțelepciune, să fiți mereu, dragi femei, model de corectitudine profesională. Bucurați–Vă, căci bucuriile sunt tămăduitoare. Vă doresc să aveți parte de o primăvară plină de dragoste și armonie, să fiți tandre, pline de speranță și bunătate.
Cu stimă, Mihai Ciubuc,
directorul SRL „ Buntovit Agro”

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a le spune cât de mult înseamnă pentru noi. Vreau să le mulțumesc pentru tot ceea ce fac: cum se dăruiesc necondiționat, cum au încredere în ziua de mâine. Ele sunt cele care muncesc în rând cu bărbații, ne oferă sprijin și încurajări când avem nevoie, sunt mereu alături chiar și când viața pare a fi împotrivă.
Știu că nu am arătat suficient recunoștința noastră, nu apreciem îndeajuns ceea ce fac la muncă și acasă. Le suntem recunoscători că există, le datorăm tot ce suntem astăzi, grație lor avem realizări. Ele sunt un model de respect care ne învață să fim mai toleranți, cele care ne ascultă întotdeauna și care ne susțin mereu.
La multe primăveri frumoase Vă doresc, să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care să Vă bucurați.
Cu mare drag, Nicolae Racu,
directorul GȚ „ Racu Nicolae”

Femeile – ființe unice și tandre, ne luminează viața prin dedicație și devotament, fiind apreciate, persoane ce participă activ în viața socială și activitatea obștească, dar și cele mai bune prietene și persoane dragi. Dumneavoastră ne oferiți necondiționat grijă, afecțiune, dragoste, dâ dnd continuitate Vieții pe Pământ.
Vă transmit cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de Primăvară, oferindu-Vă un Mărțișor în semn de gratitudine pentru prezența și prestația Dumneavoastră excelentă. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu mult soare, fericire și multe bucurii, prinde într-un buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi Primăveri.
Cu respect, Mihai Bîrsanu,
directorul SRL „ Protuvim Agro”

Dumneavoastră, mult stimate femei, Vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei de 8 Martie, exprimându-Vă toată dragostea, pentru că sunteți cele care înseamnă viață, pentru că sunteți cele, care dați lumii mai multă frumusețe, sunteți cele mai puternice, pentru iubire, dărnicie, înțelegere, înțelepciune, sensibilitate, frumusețe, tandrețe, finețe…meritați aprecierea și recunoștința supremă.
Să fiți mereu apreciate și inspirate de căldura sufletească, de susținere, respect, bunăvoință, iar pacea și înțelepciunea să domnească mereu în sufletul și familiile Dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru dragostea cu care ne condimentați existența. Fie ca gândurile luminoase să Vă însoțească pretutindeni, să Vă facă viața cât mai interesantă.
Cu respect, Petru Panciuc,
directorul SRL „Pasagrocom”.

În această zi însăși natura a avut grijă să Vă dăruiască fiecăreia dintre Dumneavoastră, dragi femei, cântecul vesel al păsărilor, gingășia ghiocelului și murmurul izvorului.
Întotdeauna ați dat dovadă de autoritate, sunteți hotărâte și ferme în orice lucru fie că creșteți roade bogate, educați copii sau tratați bolnavi.
Pentru aceasta Vă suntem recunoscători. Vă dorim ani frumoși de viață, bucurie și fericire, pace, cer senin și liniște în suflet.
Primăveri frumoase, vă urează,
Nicolae Lelic, directorul GȚ „ Lelic Nicolae”

Fără munca acestor ființe dragi astăzi este de neconceput agricultura. Aceste doamne reușesc, pe lângă grija câmpului, să fie soții iubitoare și mame atente, prietene fidele. Iată de aceea ziua de 8 Martie este un prilej în plus pentru a rosti cele mai sincere cuvinte de stimă, dragoste și apreciere în adresa lor, scumpelor, dragelor noastre femei, colegelor din domeniul agrar.
Cu ocazia acestei sublime sărbători Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine. Să aveți parte de multă sănătate și energie. Fie ca tinerețea, feminitatea, frumusețea să Vă însoțească mereu, să păstrați veșnic viu focul în căminul familiei, să Vă bucurați de viață și să aveți parte de un viitor mai bun. Bunul Dumnezeu să Vă aibă în paza Lui.
Cu reverență, Simion Macari,
directorul SRL „Agro Copăceni”

Dragele și mult stimatele noastre colege,
Fie ca în această zi chipurile să Vă fie luminate de zâmbete, însoțite de cuvinte pline de recunoștință pentru gingășie, înțelepciune și bunătate, cu care V-a înzestrat natura.
Sunteți adevăratele zeițe apărătoare ale valorilor familiale eterne, dăruindu-Vă căldura spirituală și bucurând cu frumusețea pe cei ce Vă înconjoară.
Vă mulțumim pentru implicarea eficientă în activitatea de zi cu zi, în asigurarea bunăstării gospodăriei și familiilor Dvs.
Vă doresc multă sănătate, fericire, dragoste. Fie ca pacea, belșugul, prosperitatea să Vă însoțească mereu prin viață.
Cu respect, Grigore Irimencu,
directorul SRL „ Virtuos Impex”

Cu prilejul celor mai frumoase sărbători de primăvară – Mărțișorul și 8 Martie, Biroul executiv al AST Sângerei a angajaților din serviciul public, Vă exprimă cele mai sincere și calde felicitări.
Vă aducem în dar mărțișoarele speranței, recunoștinței și admirației pentru truda neobosită, exigența și tenacitatea manifestate zi de zi, păstrând cu mare artă farmecul și tandrețea, căldura și noblețea sufletului Dumneavoastră.
Vă dorim multă sănătate, optimism, prosperare și realizări importante, iar bucuria împlinirii și lumina dragostei să Vă încălzească mereu.
Cu respect, Nicolae Ropot, Președintele Asociației Sindicale Teritoriale Sângerei a angajaților din Serviciul public.

Acum, când soarele zâmbește mai cald, când firul de iarbă își face loc să răsară simțim și noi tot mai tare atmosfera de Sărbătoare. Scumpele noastre femei, mame, dorim să Vă bucurați de zile însorite, de bucurii netrecătoare din partea copiilor, nepoților și strănepoților. Astăzi Vă doresc, stimate și distinse colege să primiți atâtea flori încât să Vă faceți o grădină… Atâtea felicitări încât să aveți vorbe bune pentru tot anul. Vă doresc, dragi femei, să nu pierdeți încrederea în ziua de mâne, binele familiei și al întregii societăți. Un 8 Martie fericit.
Cu mare drag, Valentina Osoianu, directoarea Liceului Teoretic „ Pantilimon Halippa” din satul Cubolta

Femeia este o emblemă a frumuseții, o enigmă a vieții. Ea te poate scoate din minți, dar totuși nimeni nu își poate imagina cu adevărat cât de inspirată ar fi lumea fără ea. O femeie frumoasă își extrage forța din necazuri, zâmbește în vremea suferinței și devine mereu puternică prin speranță și iubire. Un 8 Martie special și primăveri fericite, dragele mele colege.
Cu profund respect, Ludmila Șișcanu,
directoarea LT „ Olimp”

Vă felicit stimate colege, consătence, dragi femei din tot sufletul și Vă mulțumim pentru frumusețea și gingășia Dvs. cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința, sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, atmosfera caldă și prietenească ce o creați în gimnaziu, pentru inteligența și profesionalismul investit în munca făcută pentru prosperarea raionului și a republicii.
Mă bucur enorm că nu încetați să dăruiți toată dragostea, priceperea și pacea din suflet copiilor, să le cultivați cunoștințe elevate. Niciodată nu ezitați să Vă împărtășiți căldura inimii, cuvântul potrivit, în muncă și realizări.
Vă doresc din toată inima multă dragoste din partea celor dragi, sănătate, bucurii și prosperitate. Spiritul de sărbătoare și grija acestei zile să Vă inspire întregul an. O Primăvară deosebită Vă doresc, adoratele mele colege.
Cu respect, Viorica Chisaru,
directoarea gimnaziului din Iezărenii Vechi

La acest început de primăvară, plină de speranțe și năzuințe frumoase, vin cu un mesaj de felicitare către scumpele, dragele și adoratele mele colege. Fie ca ziua de 8 Martie – sărbătoarea tuturor femeilor, să Vă aducă fericire și bucurii Dumneavoastră și celor apropiați, să Vă umple sufletele și gândurile cu căldura primăverii și speranța mult râvnitelor realizări, să fiți sănătoase și fericite, frumoase și împlinite.
Cu drag, Angela Albu,
directoarea gimnaziului din satul Ciuciuieni

Sărbătoarea de 8 Martie este acel prilej, când societatea ne aduce alese urări și recunoștință pentru înaltul profesionalism, dragostea și grija față de copii și soți, păstrarea credinței și bunătății omenești, spiritul activ și poziția de viață fermă. Precum sunt gingașe florile, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fiți și Dvs., bune, înțelepte, frumoase, duioase, pentru că meritați să fiți fericite, iubite, apreciate. Primăveri în suflet Vă doresc.
Cu stimă, Lilia Cumpătă,
directoarea Gimnaziului „ Iurie Boghiu”

Cuvintele, chiar și cele mai alese, nu au puterea să cuprindă imensitatea valorii, dimensiunea rostului aflării Femeii pe Pământ. Dvs. faceți însă să cunoașteți atitudinea celor care Vă înconjoară.
Să fiți mereu apreciate, stimate, iubite, respectate susținute, iar pacea și înțelegerea să domine mereu în sufletul și familiile Dvs, Gândurile bune să Vă însoțească mereu, viața să Vă fie cât mai luminoasă.
Cu stimă, Svetlana Galben,
directoarea Gimnaziului „ Catinca și Ilie Galben”, Sloveanca

De fiecare dată cu venirea primăverii când totul renaște la viață, aruncăm o privire asupra căii parcurse, nutrim noi planuri, noi speranțe. O dată cu venirea frumoasei sărbători de 8 Martie suntem cei mai fericiți pentru că avem alături ființele cele mai dragi. Ființele care ne sprijină și ne susțin mereu. Dragi femei ale Primăriei comunei Drăgănești Vă felicit din suflet cu superbele sărbători ale Primăverii. Vă mulțumim pentru răbdarea, bunătatea, dragostea de care dați dovadă. În sufletele noastre va fi mereu primăvara…pentru că acolo sunteți voi.
Sergiu Dubenco,
Primarul comunei Drăgănești

Urez tuturor femeilor fericire, bucurie, sănătate pe vecie. În această zi de sărbătoare deschideți-Vă inima și trăiți încrezător bucuria reînvierii. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să Vă însoțească pretutindeni, și fie ca primăvara iubirii să Vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.
Cu mare drag, Ion Pînzaru,
Primarul satului Rădoaia

Dragi femei a comunei Cotiujenii Mici,
În această zi atât de înseninată, Vă doresc ca pe parcursul întregii vieți să aveți parte de multă sănătate, fericire, bucurii, prosperitate, dragoste adevărată. Soarele mereu să Vă încălzească sufletele, luna să Vă lumineze calea spre o viață mai bună, mai bogată în toate. Fie ca mireasma florilor adorate să predomine în casele Dumneavoastră. Cei dragi să Vă fie alături la bine și la greu.
Dragele mele, rămâneți mereu sănătoase, bine dispuse, frumoase, carismatice, enigmatice, dulci, misterioase, iubitoare. Fiți căldura din casă, pâine de pe masă. Cu zile senine și clipe de bine, să ne trăiți.
Ludmila Zamornea,
primara comunei Cotiujenii Mici

Stimatelor doamne din sistemul educațional al raionului, pe petalele splendide și viguroase ale ghioceilor înscriu sincerele mele felicitări cu ocazia enigmaticului 8 Martie. Vă simt cu primăvară în suflet, optimiste, vă apreciez tezaur sfânt și inima Direcției Educație și a Sindicatului Educației și Științei.
Valorați la fapte, dedicație și la implicare, cât valorează femeile neamului întreg pe de altă parte, celor care îndrăznesc să vă reproșeze alteori, că„ e greu cu voi, femeile, în viață”, să le răspundeți oricând, cu desăvârșire „dar e și imposibil fără noi”.
Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului
Educației și Științei

Exprim sincere felicitări femeilor, mamelor, bunicuțelor care locuiesc, muncesc în comuna noastră. Să aveți parte de primăveri cu flori și cu lumină în suflete. Să Vă aducă odată cu această zi dedicată, speranțe, încredere că mâine va fi mai bine, mai cald, mai luminos, mai prosper. Suntem datori noi, bărbații, să Vă asigurăm cu toate acestea, să fim iertători, buni, săritori la nevoie.
Cu ghiocei și mărțișoare pentru fiecare,
Veaceslav Sanduleac,
primarul comunei Bilicenii Noi