DISTRIBUIȚI

Constantin Hadîrcă din or. Sângerei, susținut de mai mulți tineri cu simț civic au petrecut o zi de sâmbătă frumoasă, 5 ore bune, în acțiuni de salubrizare, în largul naturii. Ei au salubrizat zona lacului orășenesc, care gemea de murdărie și insalubritate și pentru care îi durea sufletul ca și de alt colț al naturii afectat de nepăsarea oamenilor.

Tinerii, frumoși, puternici și deschiși, din bunul lor simț pentru fapte bune au răspuns la inițiativa lui Constantin de a participa la acțiunea de salubrizare în zona lacului orășenesc: Mihai Mirca, Anatol Popescu, Alexandru Pleșca, Dorin Țîbîrnă, Ion Borș, Tatiana Hadîrcă.

Îndemnul inițiatorului a fost către toți locuitorii orașului să pună umărul la curățenia de primăvară și să ne comportăm respectuos cu mediul înconjurător. Dar au ieșit în teren doar acești tineri, echipați și asigurați cu mănuși, saci, cu transport. Echipa de tineri au colectat 14 metri cubi de deșeuri și au salubrizat 40 000 metri pătrați în zona respectivă a lacului orășenesc. Au adunat gunoaie care sunt aruncate aici de 10-15 ani.

Continuarea citiți în nr. 15 din 09 aprilie