DISTRIBUIȚI

Hacatonul Ideilor Antreprenoriale, activitate din cadrul Proiectului ,,YOUthCATalizator-Contul activ al tinerilor antreprenori” desfășurată la 28.01.2022 în incinta Centrului de Tineret din satul Bălășești, în cadrul căreia au participat tineri NEET(tineri între 15-29 ani care la moment nu învață și nu sunt angajați),din satele Bălășești, Sloveanca și Pepeni. Activitatea a fost moderata de d. Cristina Jitaru expert în cadrul Proiectului, care împreună au discutat despre nevoile cetățenilor și despre idei de afaceri,după care au realizat o listă de idei de antreprenoriat.

Activitatea s-a desfășurat în prezența Elena Neaga primara comunei Bălășești, care a venit cu un mesaj de salut,de mulțumire și apreciere pentru toți participanții și Coordonatorii Centrului de Instruire și Dezvoltare ANIMA.
Aducem mulțumiri tuturor celor prezenți la Eveniment, pentru implicare activă și colaborare frumoasă. Centrului de Instruire și Dezvoltare Personală ”ANIMA” care implementează inițiativa ” YOUthCATalizator – contul activ al tinerilor antreprenori” în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în R. Moldova” care este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene ,care a dotat spațiul cu mobilier și echipament.

Continuarea citiți în n.6 din 4 februarie 2022