Timpuriu ne-a părăsit ION DAȘCHEVICI

Timpuriu ne-a părăsit ION DAȘCHEVICI

472
DISTRIBUIȚI

 

  Familia Dașchevici din orașul Sângerei a pierdut zilele acestea o parte a sufletului ei. S-a stins din viață, după câteva luni de suferință cruntă și nemiloasă ,sufletul acestei familii

                                                    Ion DAȘCHEVICI .

  O lume întreagă a rămas uluită la auzirea acestei vești triste – parcă mai ieri era omul pe picioare: vesel, activ, implicat în munca sa de antreprenor,în grijile sale neobosite pentru familia care o adora . Era soțul iubitor al Anișoarei, tăticul nemaipomenit de bun pentru  fiicele sale   Carolina – Iuliana , era prietenul și îndrumătorul pentru ai săi doi gineri . Era  bunicul încântat de  puritatea și tandrețea dulce a adoraților săi nepoței. Cel mai greu e să le poți explica și răspunde nevinovatelor întrebări pe care ei le pun: De ce Bunicul doarme și nu ne prinde în brațe?

 Îl deplângem cu toții, pentru că l-am avut aproape, de ne era vecin, prieten, cumătru, de era nan ai copiilor noștri. Era  unic în felul său, cu o omenie desăvârșită și o implicare de om, prieten, care nu trecea pe alături. Era  omul și ființa care îți era dragă  să-l ai în comunicare, să-l vezi alături, să-l întâlnești în stradă, să te adresezi și să apelezi la  serviciile firmei sale, pe care o gestiona cu multă chibzuință. A plecat subit, trist și neîmplinit pentru anii frumoși care avea să-i mai trăiască și trebuia  pentru și in numele familiei, a ființelor dragi, pe care le-a iubit și cu dor și drag de ele a plecat  în ceruri, nevrând alegând o altă lume, cea a veșniciei.

  Dumnezeu  să-l ierte și să-l primească în Împărăția Sa. Celor apropiați care-l deplâng, exprimăm profunde condoleanțe. Promite flori vii mereu pe mormântul său  în  suflet memorie luminată cu numele său mereu.