DISTRIBUIȚI

Recent, impreuna cu primarul Vadim Lelic si secretarul CO Nicolae Nastas am transmis 2 terenuri de joaca si fitness locuitorilor din or. Telenesti. Acestea au fost construite cu co-finantarea ROTARY CLUB Düsseldorf-Pempelfort DISTRICT 1870, Germania + Primaria Telenesti + populatia beneficiara, in cadrul Proiectului „PLANIFICAREA si BUGETAREA PARTICIPATIVA in Telenesti 2021” initiat de AO Fondul de Inovatii Sociale din Moldova.

Astăzi terenurile de joacă și fitness instalate în cadrul Proiectului „Planificarea și Bugetarea Participativă” implementat de A.O. „Fondul de Inovații Sociale din Moldova”, în parteneriat cu Primăria or. Telenești și Asociația Băștinașilor ”Frăția Teleneștenilor de Pretutindeni” cu suportul financiar al Rotary Club, Germania au fost transmise oficial copiilor. Copiii prezenți la festivitate au primit câte un tricou și un cadou din partea finanțatorilor.
Mulțumim tuturor celor care și-au adus aportul la procurarea echipamentului și construcția acestor terenuri și anume Rotary Club, Germania care a contribuit cu suma de 6000 EURO, Primăria orașului Telenești care a contribuit cu suma de 110 mii lei pentru procurarea echipamentului plus suma depusă pentru procurarea bordurilor, petrișului și a celorlalte materiale necesare;
Băștinașilor care au contribuit cu suma de 38 mii lei la procurarea utilajului și munca fizică depusă la planificarea și amenajarea terenurilor de joacă.
Mihai Roșcovan, Președintele
Asociației
Băștinașilor din Telenești