DISTRIBUIȚI

Teleneștenii ne-au oferit o adevărată surpriză. Începând cu luna august, majoritatea din cei care s-au abonat și au primit până la finele lunii iunie ziarul „Cuvântul” vor avea în casele lor publicația periodică „Ecoul nostru”. Astfel, marea familie a cititorilor noștri a crescut considerabil.
MariaȚurcanu

Printr-o decizie a colectivului, publicația periodică „ Cuvântul” și-a sistat activitatea. Pentru că „ Ecoul nostru” este ziarul în care se regăsesc, în permanență, știri despre raionul Telenești și oamenii săi, acesta va veni, de acum înainte, în casele a sute și – de ce nu? – mii de teleneșteni. Este păcat ca oamenii din partea locului să nu cunoască despre cele bune și rele, întâmplate la ei acasă.
În plus, de ce să nu știi ce mai fac vecinii, cei din Sângerei? Numai în comparație poți să-ți dai seama cu adevărat cât de mari sunt realizările administrației publice locale, ale unor oameni luați în parte.
La Telenești vom avea o sub-redacție – toate datele despre aceasta le aflați din caseta redacțională, amplasată în pagina 7. Deja am încheiat un contract cu Centrul de Poștă, astfel că, începând cu luna august, teleneștenii dornici de a cunoaște cât mai multe despre regiunea în care locuiesc vor plăti mai puțin pentru un abonament – doar 20 de lei pe lună. Este prețul pentru ambele raioane unde suntem prezenți.
Deci, nu ezitați: mergeți chiar acum la poștă și perfectați-Vă abonamentul pentru următoarele 5 luni.
Ne vom strădui să oferim tuturor celor care ne citesc cât mai multe surprize plăcute, cât mai multe reportaje și interviuri interesante, cât mai multe informații utile.
E o nouă etapă în dezvoltarea ziarului nostru. Pregătim, noi proiecte care se vor axa atât pe raionul Sângerei, unde avem sediul, cât și pe raionul Telenești care ne este foarte drag. Într-un ceas bun.

Ecoul nostru – ziarul de care ai nevoie

Noi spunem lucrurilor pe nume operativ și
profesionist.
Doar cu 20 de lei pe lună poți afla cele mai proaspete și importante noutăți din regiunea Sângerei-Telenești.
Fiți alături de noi.
Indice de abonare: 67 860.
Abonamentele se perfectează la orice oficiu poștal din raioanele Sângerei și Telenești.