DISTRIBUIȚI

Onorată sărbătorită, stimată colegă, primiți din partea noastră florile dragostei și ale recunoștinței.
Un sincer mulțumesc pentru cât de mult aport, străduințe dăruiți imaginii asociației, lucrurilor bine construite și așezate care nu sunt posibile fără participarea și dăruirea Dvs.
Vă mulțumim, Vă onorăm, și Vă dorim sănătate.
Dorim să fiți mereu cu noi, cu entuziasmul firii Dvs și cu înalta experiență și profesionalism.
La mulți ani!
Cu respect, administrația și colegii

* * *

Draga și scumpa noastră, Tatiana, la această frumoasă aniversare, te felicităm din tot sufletul și îți dorim o viață fericită, ca grădina verii în floare. Să ne fii sănătoasă, împlinită, respectată, apreciată, să ne aduci numai bucurii și succese, să știi că ești iubită și dorită mereu. Toate culorile acestei splendori de vară ți se potrivesc, scumpa noastră, căci atât de interesantă și diferită ești tu pentru noi; bună, iertătoare, indulgentă, iubitoare. Te asemănăm cu cea mai frumoasă ființă, chip de regină, suflet de pâine, izvor de gingășie, dragoste, dumnezeire.
Scumpa noastră, Tatiana, chiar și crinii din ogradă/ Azi petalele-și desfac/ Pentru tine, draga noastră,/ În această zi cu drag./ Fii un soare în amiază,/ Fii o floare întrun pom,/ Poți să fii ce vrei în viață, / Importante să fii Om./ Să-ți fie viața sărbătoare/ Și numai cu bucurii./ Cea mai iubită și stimată/ Întotdeauna să ne fii./Dumnezeu să te păzească,/ Tot ce-i bun să-ți dăruiască.
La Mulți și Frumoși Ani!

Cu multă dragoste: soțul Ion, feciorii Mihai și Viorel, nepoțeii, mămica, sora Maria, fratele Ion, cumnata, cumnatul, toți cei care te stimează și adoră.