DISTRIBUIȚI

M-am născut și am crescut în satul Drăgănești, sat cu oameni gospodari. De aici am pornit în lumea mare, croindu-mi propriul destin, adunând înțelepciune de la oamenii pe care i-am întâlnit în calea vieții mele. Revenind peste ani acasă am văzut cât de greu e de trăit la sat, cunosc grijile fiecăruia dintre Dumneavoastră.Vreau ca într-o bună zi toți cei plecați în străinătate să revină la baștina natală ca și mine și împreună să ne facem o viață frumoasă la noi acasă.
Studiile muzicale, în teologie, pedagogie, psihologie și managementul educațional mi-au permis să cresc profesional și să conștienizez faptul că nimănui niciodată nu i-a încurcat mai multă minte. Întotdeauna încep a face ce e necesar. Apoi fac ce e posibil. Și abea la final îmi dau seama că deja fac ceea ce credeam că era aproape imposibil. Nu zic niciodată nu se poate, ci încep cu să vedem …
Elanul, avântul, dăruirea totală în ceea ce fac și trăiesc, dorința de a cuprinde necuprinsul, încrederea nemărginită a colegilor de echipă m-au făcut să îndrăznesc să candidez pentru prima dată la funcția de primară. Sper să câștig încrederea Dumneavoastră, ori eu nu doresc să reprezint totul pentru oricine, ci m-aș bucura dacă aș însemna măcar ceva pentru cineva. Să devenim noi schimbarea pe care o râvnim atât de mult în lumea asta.
Cu respect, Livia Țăruș, candidat la funcția de primară, consilieră locală și raională din partea Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Achitat din fondul electoral al Blocului ,,ACUM’’ Platforma Da și Pas