DISTRIBUIȚI

Zeci de producători din întreaga țară și-au dat întâlnire duminica trecută la un târg de toamnă din orașul Sângerei. Aceștia și-au expus pe tarabe producția, iar cumpărătorii au avut de ales dintr-o gamă largă de produse.

Sute de oameni au dat busna la târgul agricol organizat la inițiativa Consiliului raional Sângerei. Vizitatorii s-au grăbit să facă provizii, care puteau fi cumpărate la preț de producător.
Deși timpul de afară a fost cam rece și ploios, multă lume a dat curs invitației. Producătorii au venit la târgul sezonier încă de la primele ore ale dimineții, iar cumpărătorii au făcut cozi la tarabe pentru a procura cea mai proaspătă și aromată producție.
Gazdele au dat dovadă de multă ospitalitate, și-au primit oaspeții cu brațele deschise.
„Tradițional, în fiecare toamnă, cei mai iscusiți producători autohtoni se reunesc pentru a se mândri cu roadele lor în cadrul târgurilor. La Sângerei am pus accentul pe autenticitate. S-au depus eforturi și s-a organizat la nivel actuala ediție a târgului de toamnă. S-au prezentat producători diferiți: SRL „Victor Sales,” „Livada Nucilor,” „Bioprăjituri Sănătoase,” „Nord Frizerie”, „ Cosvandin Company”, „Zberea Tatiana,” „Bojniciuc Eugeniu”, „Oldivis”, „TDV Grup”, „Imperia Curățeniei”, „Rifero”, Gospodăriile Țărănești: „Crasevici Valentina”, „Guțu Vadim”, „Viorica Midrigan”, îi „ Luncari Tatiana” cât și „Lesnic Maria”, „ Vlad Podgurschi” etc. Oamenii noștri au nevoie de asemenea momente de relaxare.

Continuarea citiți în nr. 41 din 30 octombrie 2020

Achitat din bani publici