DISTRIBUIȚI

Tamara Deleu este partea de suflet a echipei Secției de Cultură a raionului și de buni ani își onorează cu demnitate, profesionalism și multă implicare funcția de specialistă principală. În limbajul colegilor și a lucrătorilor culturii din raion fără ea nu se poate. Așa crede și Valeriu Rusu, șeful instituției de cultură și managerul diversei activități culturale a raionului. Are multă încredere în ea, o respectă și o apreciază cu desăvârșire. Și dacă cultura raionului a cuprins zări înalte și a atins linii de performanță, mult se datorează și ei, acestui om al culturii, specialistă de nota zece, Tamara Deleu.

Recunoștințe pentru cât prinos a adus și aduce ea culturii raionului împreună cu echipa din care face parte este incontestabilă. De-a lungul activității sale ca specialistă principală ea a fost și este recunoscută, fiind modelul și pilonul de sprijin pentru fiecare dintre lucrătorii culturii or bibliotecari. Recunoștința vine și acum, astăzi, la popas jubiliar, fericiți cu toții că o au alături.
Doamnei Deleu i se poartă multă admirație pentru felul ei de a fi, pentru experiența de profesionistă în domeniu , pentru persoana generoasă, mult inteligentă, totdeauna calmă, generoasă, cu un chip și o inimă luminoasă, pentru că este sufletul echipei. Niciodată nu a refuzat, n-a zis că nu poate, că nu se implică. Mai mult nici, un festival sau paradă a portului popular, nici o altă gală sau festival-concurs promovat de Secția de Cultură, la nivel raional nu de desfășoară făra ca ea să nu fie locomotiva tuturor.

Continuarea citiți în n.38 din 17 septembrie 2021