Tamara Bolohan, orașul Sângerei ( 01 august)

Tamara Bolohan, orașul Sângerei ( 01 august)

44
DISTRIBUIȚI

Scumpă,, dragă, iubită, mult adorată soție, mămică, bunică, soră, cuscră, fiecare om este o palmă de cer – cu soarele, luna, stelele sale inedite prin care transpare lumina. Este lumina cu chipul lui Dumnezeu – o singură imagine pentru toate fasciculele, una cu multele palme pe cer peste care trece El, cu pașii Săi imprimând siguranță și entuziasm celor născuți să împartă bucuriile prin frumos.

În aceste zile, multă lume va fi în preajma ta, draga și scumpa noastră, toți se vor pătrunde de palma ta de cer, care cu siguranță, în măsură egală, recunosc că lumina îți aparține. Este o excepție frumoasă a unei realități, și, în primul rând, pentru că am avut norocul să te avem mereu în preajmă, cu sfatul, susținerea, cu dragostea ta nemărginită.  Ești  ființa de la care primim speranță și încredere, pentru că știi să prețuiești și să iubești . Posezi calități deosebite, ești pentru noi extraordinară, inconfundabilă, incomparabilă, ești totul pentru noi. Ne minunăm de energia nesecată de care dai dovadă, de marea răbdare, de generozitatea sufletului  și receptivitate la problemele noastre și a celor din jur. Știi măsura demnității și responsabilității pentru tot ce faci în viață.

Ajunsă l o frumoasă vârstă, de la înălțimea căreia îți vedem bilanțul amplu al realizărilor tale în plan profesional și personal. Cu adevărat, draga noastră, rezultatele-ți sunt de invidiat și călăuză de urmat pentru noi.

Cu prilejul importantei aniversări, ne închinăm până la pământ în fața ta, pentru că ai fost i ești mereu alături de noi, pentru lecțiile de omenie, cumsecădenie, pentru posibilitățile oferite de a-ți urma sfaturile și pentru orele de omenie nesfârșită pe care nu le vom uita niciodată. În anii care vor veni ne dorim cu toții să ne fii sănătoasă, binedispusă, optimistă, pozitivă, energică și cuceritoare a inimilor ce au ocazia să te cunoască. Îți dorim ca anii ce-i împlinești să-ți aducă strălucirea și frumusețea stelelor, înțelepciunea și puterea zeilor, dorința de a iubi și a accepta să fii iubită.  Îți mai dorim să poți zâmbi senin în zilele cu furtună, când soarele se ascunde și norii se adună, să poți iubi și atunci când întâlnești doar ură.  Dragă soție, mămică, bunică rămâi și de acum încolo la fel de frumoasă și delicată, cea care reușești să  supui vârsta, transformând-o într-un miraculos  izvor de energie. Fie-ți viața mereu o floare înconjurată de roadele și aromele verii, care să-ți aducă doar zâmbet, pace sufletească, ani de lungă viață. Savurează din plin din lumina inocentă a răsăritului. Să fii mereu înconjurată de  persoane a căror căldură să te țină departe de geruri, de greutăți, dureri…

La mulți și binecuvântați ani!

Cu cele mai senine gânduri și urări: soțul, copiii Marcela, Victor, Arcadii, dulcii nepoței Bogdan și Darius, fratele, surorile, cuscrii, finii , nepoții, toți cei care te iubesc