DISTRIBUIȚI

Scumpă soție, mămică, bunică, surioară, nănășică, mătușă, cuscră…inimile noastre sunt pline de lumina și căldura pe care ți le dăruim. Asemenea florilor lunii în care te-ai născut să-ți fie viața îmbelșugată și înnobilată de bucurii, speranțe și statornicie. Dacă noi am reușit ceva, am urcat mai sus ca visul, e grație ție, sprijinului și dragostei tale nemărginite, povețelor înțelepte prin care, urmându-le, ne putem afirma și remarca în viață. Ești ca un univers în care iubirile viețuiesc, pentru noi cei dragi. Ești ca o carte, cea a vieții noastre, care nici până acum nu am reușit s-o citim și să-i descoperim în total miracolul. Legendă mai ești a vieții icoană, ce fericiți ne simțim, că tu ești a noastră soție, mămică, bunică… Fii și în continuare scumpa și draga noastră, cum totdeauna ai reușit a fi luminița de sfat și ajutor, păstrează-ți farmecul inconfundabil de femeie. Pentru zbuciumul încontinuu și grijile ce ni le porți nouă, să te bucuri de respect și să fii răsplătită prin dragoste, omenie, cumsecădenie. Chiar dacă cu azi zilele-ți adaugi, nu regreta, căci ești și rămâi tânără și frumoasă.
Să trăiești scumpo, satisfacția că ești cea mai împlinită, cea mai fericită, mai visătoare și de raze de lumină omenească dătătoare alături de noi pe care mult ne iubești, și te dăruiești. Multă sănătate îți dorim, fericire, bunăstare, viața să-ți fie ca o mare zbuciumată, dar plină de fericire ,dragoste, lumină. Florile iubirii să-ți împodobească viața și să – ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți și binecuvântați ani!
Cu mult drag: soțul, feciorul Victor, fiica Marcela, ginerele Arcadie, dulcii nepoței Bogdan și Darius, fratele, surorile, cuscrii, finii, nepoțeii.