DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută doi soți din satul Negureni, raionul Telenești au trăit un adevărat coșmar. În toiul nopții, soții s-au pomenit cu trei mascați în casă, care i-au maltratat și jefuit.

Stăpânul casei, un bărbat de 62 de ani, a fost bătut cu baston, după care, hoții i-au legat mâinile cu un cablu de la telefonul mobil. A fost legată și soția bărbatului. Oaspeții nepoftiții au plecat din casa victimelor cu 240 de lei, un telefonul mobil, un aparat de sudat și alte bunuri materiale. Poliția a reținut trei suspecți din care făce parte și fosta noră a pătimiților. După cum audemonstrat ancheta aceasta a dat buzna în casa foștilor socri împreună cu concubinul ei de 30 de ani, domiciliat în Chișinău și un minor de 17 ani, originar din Dondușeni. Potrivit poliției, toți trei suspecți locuiau într-un apartament din mun. Bălți. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victim.
A fost inițiată o cauză penală în baza art. 188 alin. 2 din Codul Penal al Republicii Moldova. Doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore, iar minorul pentru 24 de ore. Potrivit legislaţiei, persoanele culpabile de comiterea infracțiunii „Tâlhărie”, riscă privațiune de libertate de la 8 la 10 ani.

Continuarea citiți în n.14 din 25 martie 2022