Știri

Știri

88
DISTRIBUIȚI

Accident cu implicarea unei motociclete

Doi tineri au ajuns la Spitalul raional după ce motocicleta cu care se deplasau a lovit o mașină. Accidentul s-a produs, duminică seara, în satul Grigorăuca, Sângerei.
Contactat de ziarul Ecoul nostru, șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Sângerei Vitalie Calinovschi a menționat că: „Bărbatul de 66 de ani, care conducea automobilul de model „Dacia Duster” având intenția de a vira la stânga pentru a alimenta automobilul la stația peco „Denta” a fost tamponat din spate de o motocicletă de model „Suzuki” fără numere de înmatriculare, condusă de un tânăr de 20 de ani, care avea un pasager. În urma impactului, ambii tineri au fost răniți, fiind transportați la Spitalul raional.”
O sursă de încredere a informat că: „ Băiatul ce conducea motocicleta nu avea numere de înmatriculare. Observând pe traseu un echipaj de patrulare care se afla la menținerea siguranței traficului rutier, a încercat să fugă. Din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul ghidonului și a derapat de pe traseu. Imediat, inspectorii de patrulare au acordat primul ajutor medical, solicitând de urgență o ambulanță.”
Ambii șoferi vor fi verificați dacă erau sau nu în stare de ebrietate. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Omor din imprudență ?
Tragedie într-o familie din satul Bălășești. Un bebeluș de doar patru luni a decedat duminică.
Potrivit șefului interimar al Inspectoratului de Poliție Sângerei Vitalie Calinovschi, se presupune că bunica de 60 de ani, din imprudență, a apăsat prea tare pe capușorul nou-născutului, în urma cărui fapt a survenit decesul copilului. „Suntem în așteptarea rezultatelor expertizei medico-legale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs nenorocirea.”
Autoritățile locale spun că familia este divorțată. Au doi copii. În ziua tragediei, fetița de trei anișori se afla în ospeție la tăticul ei, care locuiește în satul Pepeni. Mama bebelușului era acasă în acel moment. Atât ea cât și bunica au fost escortate la Inspectoratul de Poliție Sângerei pentru audieri. Dacă femeia va fi găsită vinovată, riscă închisoare, pentru omor din imprudență.

O femeie a fost salvată de pompieri
În dimineața zilei de 11 mai angajații Serviciului de Urgență din Sângerei au intervenit pentru a salva o femeie, care a căzut într-o fântână cu adâncimea de 10 metri, din localitatea Pepeni.
La fața locului a venit și un echipaj de intervenție. Salvatorii au stabilit că femeia era în viață.
Prin intermediul echipamentului specializat aceștia au reușit să scoată persoana vie, în cel mai scurt timp.
După intervenție, femeia a primit îngrijirile medicale necesare, iar actualmente viața ei nu este în pericol.
Potrivit Inspectoratului raional de Poliție, circumstanțele cazului se stabilesc de către organele de drept.