DISTRIBUIȚI

                                            A lovit un copil
Un motociclist a lovit un copil cu vârsta de șase ani. Minorul a fost transportat la Spitalul Raional. Accidentul s-a produs cu câteva zile în urmă în satul Răzălăi.
Ofițera de presă a Poliției Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat pentru săptămânalul „Ecoul nostru” că un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea o motocicletă de model Viper a lovit un copil de șase ani.
Polițiștii au constatat că motocicleta era fără numere de înmatriculare, iar tânărul nu deținea permis de conducere. „Motociclistul nu a ținut cont de condițiile rutiere și a lovit copilul care se afla pe partea dreaptă a acostamentului,” a declarat Ina Moscaliuc.
În urma impactului, copilul s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportat de către o echipă de medicină urgentă la Spitalul Raional.
Potrivit șefului Secției Chirurgie a Spitalului Raional Alexandru Grabazei: „accidentul nu a fost grav, copilul se află în stare bună.”

                           Rachetă antigrindină, într-un lan de grâu
O rachetă antigrindină a fost găsită într-un lan de grâu din apropierea satului Drăgănești.
Poliția afirmă că aceasta nu s-a activat după lan- sare, însă pericol de explozie nu a existat. Descoperirea a fost făcută de un localnic, care a și sesizat autoritățile. La fața locului s-au deplasat forțele de ordine, dar și specialiștii în hidrometeorologie.
Ultimii au ridicat obiectul pentru investigații și au stabilit tipul acestuia.
Este vorba de o rachetă de model „Alazani 6”, menită să disperseze norii de grindină.