Stimați procurori și angajați ai Procuraturii din raionul Telenești

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii din raionul Telenești

8
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova, care este marcată tradițional la data de 29 ianuarie, Vă adresez, din numele Consiliului raional, cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Această sărbătoare ne oferă oportunitatea de a ne exprima gratitudinea și admirația pentru munca întregului colectiv, format din procurori și specialiști tineri, ce activează aplicând în practică legislația ajustată la normele de drept internațional și sporind încrederea societății în capacitățile instituționale de a contribui la realizarea actului de justiție. Totodată, exprimăm respectul pentru veteranii Procuraturii, care au pus bazele acestei instituții, și-au făcut cu cinste datoria, demonstrând că profesionalismul, onestitatea și devotamentul față de profesie sunt instrumentele necesare pentru a face față provocărilor, ei reprezentând pentru specialiștii actuali exemplu demn de urmat.

Vă dorim să păstrați vocația pentru meseria ce o aveți, să consolidați efortul zilnic și să valorificați experiența profesională, să fiți susținuți necontenit și apreciați după merit. Să aveți parte de sănătate, succese în activitatea nobilă ce o desfășurați, bucurii cotidiene și prosperare!