DISTRIBUIȚI

Comemorarea zilei de 2 martie marchează un episod dureros în istoria națională, pe care conștiința publică și memoria noastră colectivă nu trebuie nici să-i ascundă, nici să-i falsifice, nici să-i diminueze semnificațiile. 2 martie rămâne cea mai tragică zi din istoria Republicii Moldova. Anume pe 2 martie 1992 a început războiul de pe Nistru. Deși anul acesta se împlinesc 28 de ani de la declanșarea conflictului transnistrean, evenimentele tragice din acele timpuri nu sunt uitate. Combatanții păstrează memoria acestui război în sufletele și inimile lor.
Colectivul Primăriei Sângerei își pleacă fruntea în memoria patrioților care au manifestat în condiții nespus de grele bărbăție și curaj.
Patriotismul înaintașilor constituie o adevărată școală a vieții pentru generația tânără, care are acum toate șansele de a prelua ștafeta de edificare a unui stat unitar democratic.
Ne închinăm în memoria celor căzuți pe câmpul de luptă, iar veteranilor conflictului armat pentru apărarea Integrității teritoriale și Independenței Republicii Moldova le dorim multă sănătate și numai succese de acum înainte.
Cu profund respect, Arcadie Covaliov, Primarul orașului Sângerei și satului Vrănești

P, BP