Stimați Lucrători din Agricultură și Industria Prelucrătoare

Stimați Lucrători din Agricultură și Industria Prelucrătoare

57
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul sărbătorii Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare, care se celebrează în ultima duminică a lunii noiembrie, Vă adresez sincere felicitări și Vă doresc mult spor în tot ceea ce faceți, roade bogate și succese în asigurarea și dezvoltarea unei agriculturi moderne și durabile.
Sectorul agroindustrial este o ramură importantă pentru economia raionului și cea națională. Acest domeniu cuprinde un ansamblu complex de sectoare și tehnologii.
Bazată pe tradițiile seculare ale poporului nostru, agricultura a cunoscut o dezvoltare apreciabilă, grație hărniciei, devotamentului și responsabilității plugarilor noștri, care, de-a lungul anilor, au știut să păstreze dragostea față de glie.
Îmi exprim convingerea, că prin muncă, experiența și harul Dumneavoastră de buni gospodari, veți asigura agriculturii și în continuare o creștere constantă, orientată spre culturile cu valoare înaltă, cu utilizarea tehnologiilor moderne. Să nu uităm nici pentru o clipă, că agricultorii sunt cei, care,prin truda lor, ne aduc pe masa pâinea noastră cea de toate zilele.
Vă doresc multă sănătate, fericire, bunăstare, noi realizări în dezvoltarea sectorului agrar și, desigur, condiții climaterice cât mai favorabile.
Cu profund respect, Gheorghe BRAȘOVSCHI, Primarul de Sângerei, Președintele Asociației Primarilor din raion