DISTRIBUIȚI

Cu o deosebită plăcere, în numele Consiliului local, al Primăriei Sângerei și al meu personal, Vă aduc cele mai sincere urări și cordiale felicitări cu ocazia Hramului satului pe care îl vom sărbători luni, 21 septembrie, în Ziua Nașterii Maicii Domnului.

Fie ca această zi de sărbătoare să ne facă pe toți mai toleranți și mai deschiși unii față de alții, mai receptivi și responsabili față de prezentul și viitorul satului. Hramul satului este cel mai bun prilej de a ne întări în convingerea că prin omenie și comunicare, prim implicarea fiecăruia dintre noi vom reuși ca pitorescul sat Vrănești să devină mai curat, mai luminat și înverzit.
Vă doresc ca această splendidă și sfântă sărbătoare să Vă coboare în suflete ca o binecuvântare și să Vă aducă în case belșugul holdelor, în inimi – bucuria reușitelor și să trăiți alături de cei dragi cele mai frumoase clipe. Vă urez din tot sufletul ca ea să aducă în inimile Dumneavoastră, cât și a celor care se află departe de casă – pace, bună înțelegere și solidaritate, căci numai așa vom reuși să depășim toate dificultățile, incertitudinile, crizele și să asigurăm un trai decent aici, la noi acasă. Să îl rugăm cu toții pe Bunul Dumnezeu, Cel ce este bogat în milă și,cu purtarea Lui de grijă cea înțeleaptă, să cârmuiască viața noastră, să primească rugăciunea și pocăința noastră pentru păcate, să oprească noua boală molipsitoare ( noua pandemie), precum a încetat pedepsirea poporului .
Sunt sigur, și nutresc speranța, că împreună vom reuși să facem tot posibilul ca satul Vrănești, să devină atractiv pentru toți, căci oamenii din partea locului știu de minune să organizeze sărbători splendide, cu tradiții, sunt gospodari de viță și își doresc un trai decent. Așa să fie și să ne ajute Bunul Dumnezeu și Maica Domnului.
Cu alese considerațiuni,
în numele APL, Arcadie Covaliov, Primarul orașului Sângerei și satului Vrănești