Stimați locuitori ai satului Drăgănești!

Stimați locuitori ai satului Drăgănești!

107
DISTRIBUIȚI

La finele lunii octombrie, de Ziua Sfintei noastre Maici Parascheva baștina noastră se primenește în haine de sărbătoare pentru a omagia Hramul localității, cea mai importantă sărbătoare cu rădăcini și tradiție.
Această sărbătoare este un prilej de a ne reuni membrii familiei și rudele care sunt departe, de a ne împărtă și amintiri dragi, dar și emoțiile revederii. De asemenea, hramul mai dovedește încă odată că satul Drăgănești este un leagăn al tradițiilor și al culturii, care ține la valorile strămoșești. Datoria fiecărui locuitor este de a păstra și promova aceste tradiții, dar și de a contribui la prosperarea satului și la cursul său reformator.
Cu această ocazie Vă transmitem sincere felicitări și calde urări de bine. Totodată ținem să ne exprimăm recunoștința pentru valorile spirituale pe care le păstrați spre a le transmite generațiilor următoare, pentru munca Dumneavoastră cu abnegație și dăruire de sine pe care o depuneți, educându-Vă copiii în iubire și cu hărnicie pentru localitatea natală, care este și casa noastră comună.
Fie ca în casele Dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea și voia bună, speranța în ziua de mâine și să trăiți numai evenimente frumoase cum este și sărbătoarea de astăzi. Un hram fericit și la mulți ani!
Cu profund respect, Sergiu DUBENCO, primarul comunei