DISTRIBUIȚI

Prin clepsidra timpului anul 2020 a trecut în istorie, cu bucuriile, grijile și necazurile lui, iar prima zi a anului 2021 se cere intrată în univers, și-a deschis prima filă din calendar cu năzuințe, speranțe și perspective pentru fiecare din noi.
Și la această răspântie dintre trecut și viitor suntem cu toții predispuși să medităm asupra realizărilor obținute pentru a le fortifica și a le da continuitate, asupra lacunelor și nereușitelor pentru a le evita și a nu le mai repeta, privim înapoi cu dumerire și iertare, înainte cu optimism și încredere.
În atmosfera magică generată de apropierea sfintelor sărbători de iarnă provocările anului, care a plecat, devin doar o reminiscență, iar faptele celor care au reușit să le înfrunte și să le depășească, asigurând o stabilă și ritmică dezvoltare socio-economică și culturală a raionului, rămân netrecătoare, demne de cinste, adâncă recunoștință și de urmat pentru viitor.
În aceste timpuri dificile când condițiile de viață și de muncă sunt dictate de pandemia mondială, iar eforturile Dumneavoastră se dublează îmi îndrept toate gândurile bune către fiecare și Vă doresc să Vă înconjoare mereu dragostea apropiaților, respectul, fidelitatea colegilor, recunoștința oamenilor, pentru care depuneți multe forțe sufletești.
Cu cele mai sincere și senine gânduri, plăcută satisfacție sufletească și deosebit respect față de Dvs. mult stimați locuitori ai raionului, Vă adresez cele mai călduroase felicitări cu ocazia sosirii Anului Nou-2021, Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului.
Vă urez tuturor un An Nou și Crăciun Fericit cu multă sănătate, prosperitate, optimism, bucurie, armonie și mângâiere sufletească, pace, lumină și căldură în căminele Dumneavoastră.
Fie ca lumina sacră și miraculoasă a acestor sărbători să ne ocrotească și să ne călăuzească gândurile și pașii mereu și pretutindeni.
La Mulți Ani și un Crăciun Fericit împreună cu cei dragi.
Cu aleasă considerație, Grigore Corcodel, Președintele raionului Sângerei

(P;BP)