Stimați colegi

Stimați colegi

53
DISTRIBUIȚI

Vă felicit cu sărbătoarea noastră profesională – Ziua Mondială a Poștei și a Lucrătorului Poștal, pe care o marcăm anual la 9 octombrie.
Munca noastră grea, pe care o depunem zi de zi, asigură integritatea și prosperitatea sectorului poștal. Suntem o echipă mare și unită, care demonstrăm, că Centrul de Poștă Sângerei și Telenești a Î.S „Poșta Moldovei” se află în continuă mișcare și dezvoltare. Oferim servicii de calitate rapide și moderne – totul datorită unui scop comun.
Anul acesta fost unul productiv pentru noi: au fost renovate unele oficii poștale, am încercat și am reușit să readucem modernul, acolo unde unii l-au considerat irealizagil, am diversificat gama de servicii poștale și am modernizat locurile de muncă ale operatorilor poștali.
Lucrătorul postal a fost, este și va fi aproape de lucrătorii de întreprinderi. Grație responsabilității, perseverenței și suportului colegial, reușim să cream operativitate de continuă dezvoltare.
Vă felicit din suflet dragi colegi cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă doresc sănătate, multă răbdare, în familiile Dvs, să dăinuie pacea, fericirea și bunăstarea.
Cu mult drag, Natalia TATARU, directoarea Centrului de Poștă Sângerei-Telenești