DISTRIBUIȚI

Lunea trecută primii 90 copii, care vor beneficia de odihnă în tabăra din Crăsnășeni, au participat la ceremonia de deschidere a sezonului estival 2022. Remarcăm că în sezonul estival curent în raion va activa o singură tabără de odihnă, cea de la Crăsnășeni unde urmează să se odihnească 360 copii în patru schimburi.

Președinta raionului, Mariana Ombun a dat start sezonului estival, după o pauză de doi ani, dorind copiilor și elevilor o vară însorită, un sejur interesant și multă sănătate.
Șefa Direcției Generale Educație, Alina PASCARU a ținut să felicite elevii, subliniind, că sezonul de odihnă presupune nu doar distracții, dar și multe responsabilități.
La eveniment au participat și alți oficiali, inclusiv comisarul poliției raionului, Petru COSTIȘANU , care a atenționat copiii și cadrele didactice asupra regulilor de comportare în timpul odihnei de vară.
A urmat o mică ședință cu educatorii, care s-au angajat să organizeze procesul educațional pe durata activității taberei de odihnă.
Directorul taberei, Igor Legaci a mulțumit conducerii raionului, Direcției Generale Educație pentru contribuția financiară și susținerea morală, grație căror a fost posibilă deschiderea taberei de odihnă din Crăsnășeni și a dat asigurări, că se va depune efort pentru organizarea la cel mai înalt nivel a procesului educațional, pentru asigurarea stării de bine a copiilor, inclusiv a copiilor-refugiați, care vor beneficia de bilete gratuite.