DISTRIBUIȚI

Clericii Episcopiei au mai adus în dar pentru lucrătorii medicali, medicii și pacienții din secția COVID-19 produse alimentare și fructe.
Preasfințitul Antonie, Episcopul de Bălți al Mitropoliei Basarabiei, absolvent al Universității de Medicină din Chișinău, nu a putut proceda altfel: „Este de datoria noastră să fim aproape de medici și de polițiști în aceste momente grele, căci ei sunt în linia întâi, pentru a salva vieți. Chiar dacă nu practic medicina, în suflet am răms alături de medici și mă strădui să fiu cu ei, mai cu seamă în astfel de perioa de extrem de dificile și greu de suportat. Poate că această pandemie este lăsată pentru a descoperi cine sunt medicii și ce fac pentru noi”.
Lilian Brînză, directorul Spitalului raional, exprimă mulțumiri pe această cale: „Sunt profund recunoscător Episcopului Antonie pentru mesajul pozitiv și încurajator transmis medicilor noștri. Mulțumesc din suflet pentru donația de bani și pentru darurile făcute colegilor mei. Noi din banii din donațiea clericilor vom procura combinizoane, măști, mănușe pentru protecția medicilor și personalului medical care zilnic intră în contact cu pacienții de coronavirus”.
IMSP Spitalul raional Sângerei aduce sincere mulțumiri și cele mai înalte aprecieri tuturor donatorilor, care prin generozitatea lor au oferit ajutor și suport instituției în contextul pandemiei cauzate de noul coronavirus. Mulțumiri repetat se aduc celor care au manifestat receptivitate, unitate socială, implicare personală: Consiliului raional Sângerei, AO Crama, Liceului Teoretic„Olimp”, GȚ „Gheorghe Cernogal”, SA„Red Nord”, ÎCS Lukoil Moldova SA, SRL„Gelibert”, Asociația raională de Fotbal Sângerei, SRL„Slobozia Măgurii”, ÎI „Ana Iurcu”, donatori anonimi-2,Primăria or. Sângerei,„Minoris Com” SRL , reprezentații diasporei din Franța, OT PSRM Sângerei, OT PLDM Sângerei, OT PRO Moldova Sângerei, Eparhia de Bălți și Fălești a Bisericii Ortodoxe din Moldova, cetățeanului Gheorghe Cazacu și Tatianei Doga.