DISTRIBUIȚI

Echipa ziarului Ecoul nostru solicită sprijinul cititorilor, oamenilor de afaceri, băștinașilor de peste hotare pentru a salva ziarul, care riscă să nu mai apară în anul 2021.

Recunoaștem că în ultimul timp săptămânalul se confruntă cu serioase probleme. Trăim vremuri destul de triste – tirajul ziarului a scăzut. Acum majoritatea instituțiilor au site-urile lor, mulți au renunțat de a se abona. Nimeni nu poate opri această tendință. Tirajul mic aduce puțini bani în bugetul redacției. Am intrat în datorii față de tipografie, salariați…
Veniturile derizorii ale populației de la sate nu permit majorarea prețului de abonare a ziarului. Simțitor s-au redus și veniturile de la publicitate. Noi căutăm să găsim resursele și oamenii necesari pentru a ne ține pe linia de plutire. Colegii de la publicația periodică desconspiră „planul de lichidare a ziarului”. Chiar dacă am intrat în incapacitate de plată, colaboratorii redacției au decis să lucreze și cu întârzieri la plata salariului și roagă prietenii ziarului să ne întindă o mână de ajutor.
Din aceste considerente, pentru a continua editarea ECOULUI NOSTRU, primul ziar independent din raion, ne vedem siliți să apelăm la ajutorul cititorilor variantei print și, mai ales, a celei online a săptămânalului, solicităm sprijinul financiar al celor care ni-l pot acorda pentru a putea achita editarea și distribuția publicației. Fără susținerea, abonamentele, plasarea publicității Dumneavoastră ziarul riscă să dispară. Și atunci mii de oameni vor rămâne fără o sursă valoroasă de informație.

Rechizitele bancare:
SRL „ECOUL NOSTRU”
or. Sângerei,
str. Independenței 136
cod bancar MOLDMD2X339
cod de decontare 2251539103
cod fiscal 1002602002524
cod IBAN 38ML000000002251539103

De asemenea, pentru următoarele trei luni ale anului 2020 ziarul poate fi abonat la toate oficiile poștale din raion.