DISTRIBUIȚI

Smiley va deveni „străin” și își va muta parte din echipa și proiecte la Los Angeles pentru următoarele două luni și jumătate. Artistul va fi în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la începutul lunii aprilie pentru a compune și produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial. „Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi canta.. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în alta parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întalniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume.”, dezvăluie artistul și fondatorul HaHaHa Production.
Alături de Smiley în tabara de muzica din America vor fi Vladimir Chopstiks, Feenom, Dorian, Serban Cazan și Lucian Naghy, colegii lui compozitori și producători de la HaHaHa Production care au confirmat deja în sesiunile din trecut: „Îmi doresc ca producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aiba sansa să reușeasca la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari. Abia așteptam să ascultați și voi ce facem, pentru ca urmeaza un an cu lansări importante în UK, în America și nu numai. Așa că, fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare unde vă voi arăta parte din munca noastra, e o poveste ce merită urmărită și pe care o vom spune în episoade și în lansări.”, marturisește Smiley care își doreste să se întoarcă din LA cu bagajul plin de foarte multe piese bune și cu întalniri cu oameni cu care să colaboreze frumos pe viitor.
La 15 ani de la prima sa vizită în America pentru a face muzică, Smiley constata cu bucurie deschiderea cu care se poate lucra în industria muzicală în ziua de astăzi dacă muncești, ești pasionat și perseverezi: „Prima oară când am mers în America, îmi amintesc că aveam CD-ul demo în buzunar. De când tot mergem acolo ne-am făcut foarte mulți prieteni cu care colaboram și cu care ne-am creat parteneriate, avem o bază de artiști și acolo, cum avem și în România. Acum mergem să facem muzică cu o grămadă de autori americani și să producem pentru artiștii de acolo. Asta este frumos în lumea muzicii, că limbajul este comun și general valabil, cu toții simțim la fel, indiferent din lumea din care venim.” Dovadă stă faptul că muzica creata și produsă de HaHaHa Production în 2019 a fost ascultată numai pe platforma Spotify de aproape 1 milion și jumatate de ascultatori din 79 de state, a avut peste 2 milioane de ascultări pe Apple Music, aproape 1 milion de căutari pe Shazam și a fost urmărită pe YouTube peste 431 de milioane de minute, echivalentul a 822 de ani.
La studiourile HaHaHa Production din România vor rămâne până în aprilie echipa de management, artiștii cu lansările de piese noi puse la punct și toată tehnologia care îl va ține aproape pe Smiley de tot ce se întâmplă în țară. „Am oamenii de nădejde aici. Înainte de plecare, am lucrat în toate turele posibile, non-stop, zi și noapte, am avut ședinte, am făcut piese, am lăsat lucrurile în ordine aici, o să stăm o grămadă pe skype și în legătura non-stop. Oricum, tot ce se va întampla cu noi în America tot HaHaHa Production se numește, doar că lărgim universul Ha, îl ajutăm încet-încet să cucerească lumea.”, spune cu entuziasm Smiley.
Ivona Nenu, Media România