DISTRIBUIȚI

Stimați consumatori. Atunci când sunteți racordat la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, trebuie să cunoașteți câteva informații importante legate de utilizarea în siguranță a acestora. Aceste detalii vă vor proteja de posibilele evenimente neprevăzute ce pot să apară la un moment dat în viața Dumneavoastră.

Pentru a evita producerea de explozii și incendii la instalațiile de gaze este necesar de a se respecta „Regulile de securitate cu privire la utilizarea gazelor” pe timpul exploatării de către toți utilizatorii acestora (consumatori casnici și/sau non-casnici).
În cazul în care constatați posibile scăpări de gaze atât în locuința Dumneavoastră, cât și pe stradă, Vă rugăm să apelați la 904 număr de telefon disponibil nonstop.

Ce trebuie să faceți în caz de urgență

Dacă simțiți miros de gaze, într-o încăpere sau o clădire, trebuie să întreprindeți imediat următoarele măsuri:
– deschideți ușile și ferestrele pentru aerisirea încăperilor;
– evitați sursele de foc sau scânteierea, nu fumați;
– nu acționați întrerupătoarele și nu utilizați aparatele electrice, de iluminat sau soneriile;
– părăsiți zona de pericol și telefonați imediat la Serviciul Intervenții Gaze 904!
Gazele se livrează către consumatori doar în cazul asigurării bunei funcționări a aparatelor consumatoare de combustibili gazoși, a coșurilor de fum și canalelor de ventilare, confirmate anual prin acte corespunzătoare ale întreprinderilor specializate, care este necesar să le prezentați la cererea reprezentantului filialei „Sângerei-Gaz”.

Reamintim consumatorilor, că nerespectarea regulilor de securitate duce nemijlocit la sistarea furnizării gazelor.

Responsabili pentru utilizarea inofensivă și deservirea tehnică a aparatelor consumatoare de gaze în case și apartamente sunt beneficiarii (proprietarii).
Întru respectarea regulilor epidemiologice actuale și pentru a preveni răspândirea coronavirusului îndemnăm consumatorii să utilizeze serviciile noastre on-line accesând site-ul www.balti-gaz.md, aici aveți posibilitatea și de a transmite cererile Dumneavoastră de acasă fără a Vă expune pericolului.

Filiala „Sângerei-Gaz” or. Sângerei, str. Buianov,6

Telefon de contact: 0(262) 21-804