DISTRIBUIȚI

În ajunul sărbătorilor de iarnă fiți mai buni și împărtășiți magia sărbătorilor și căldura sufletească cu cei din jur. Este îndemnul „Echipei Mobile” din cadrul DASPF Sângerei, care au demarat o acțiune de caritate menită să bucure copiii din familiile vulnerabile. „Magia din cutia pentru pantofi” va ajunge în toate localitățile din raionul Sângerei.

Cum poți ajuta și tu copiii nevoiași?

Ideea e simplă, cei care vor să aducă un zâmbet, donează cutii pline de cadouri pentru copiii nevoiași. Într-o cutie ambalată frumos puteți pune biscuiți, napolitane, ciocolate, suc, fular, căciulă, ciorapi, ștrampi, maiou, maletă, cărți, șampon, pastă/periuță de dinți, săpun, jucării, etc. Lipiți bine-bine o foaie pe cutie, unde scrieți sexul și vârsta destinatarului. Cutia ambalată frumos este UN CADOU, nu o donație! A dărui, e modul de a face pe cineva mai fericit, iar recompensa e zîmbetul și bucuriile celui ce primește!

Vă rugăm mult, din tot sufletul: în acest an pandemic, este mult mai complicat de organizat campania, așa că vă rugăm să țineți cont de câteva cerințe importante:

  • Nu umpleți cutia cu lucruri folosite sau haine uzate. E foarte neplăcut pentru un copil dintr-un sat când deschide cutia frumoasă și găsește în ea ștrampi purtați…
  • Tot ce puneți în cutie TREBUIE SĂ FIE NOU!
  • NU puneți în cutii alimente perisabile (iaurturi, mandarine, banane)
  • Cutiile cu cadouri sunt pentru copii din familii social-vulnerabile, familii numeroase, dar și pentru copiii grav bolnavi.
  • Vârsta copiilor – nou născuți până la 16 ani.
  • Noi personal oferim câte o cutie fiecărui copil, care o deschide în prezența noastră.
  • MULȚUMIM! 3 decembrie – 6 ianuarie este perioada de colectare a cutiilor din acest an. Cutiile cu cadouri pot fi aduse pe adresa: strada Independenței nr.111, or. Sângerei. Pentru detalii referitor la colectare, vă așteptăm cu un mesaj sau puteți apela la numărul de tel. 0-79158605.

„Echipa Mobilă” din cadrul DASPF Sângerei

(P; Achitat din bani publici)