DISTRIBUIȚI

Se duc colegi în veșnicie
Membrii Sindicatului Educației și Științei regretă despărțirea pentru totdeauna de Maria Donțov, care în cariera sa profesională în domeniul educației, a condus ani în șir Organizația Sindicală a angajaților din învățământ. Regretata a lăsat în urma sa urme demne și o amintire luminoasă, pe care promitem că o vom păstra.
Dumnezeu s-o ierte.
Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei

De la un dialog de viață și de dragoste cu copiii săi, Feodora Poștari a plecat să țină un dialog de dragoste cu Dumnezeu. Este vorba de regretata mamă a directoarei noastre, Ludmila Șișcanu. A fost ocrotitoarea unei familii frumoase și decente, a fost scut și model de demnitate pentru fiecare dintre copiii săi. I-a crescut cu drag și le-a fost model de vrednicie, de puritate sufletească și de credință în viață și oameni, în Bunul Dumnezeu și în lucrurile sfinte. A mai fost o simplă țărancă, a vetrei Țâplești (Herebeuca), în care a încăput vrednicia și cumsecădenia întregului neam. Puternică și inconfundabilă fiind, asemeni copii a crescut, a educat și a dăruit lumii, societății, dovadă pentru noi, aici, în preajmă fiindu-ne fiicele Ludmila și Aliona, cât și ceilalți copii ai regretatei.
Împărtășim durerea și lacrima sufletului directoarei noastre, a întregii familii îndurerate, care deplâng trecerea iubitei și sfintei mame în Împărăția cerească și odihnă veșnică.
Dumnezeu s-o ierte!
Condoleanțele sunt exprimate de colegii de la LT „Olimp”

Exprimăm profunde condoleanțe directoarei LT „Olimp” din or. Sângerei în legătură cu trecerea în lumea celor drepți a mamei sale, regretata Feodora Poștari.
Amintiri veșnice despre ea în sufletul tuturor care au iubit-o și o deplâng și flori de neuitare pe pământ și în ceruri.
Dumnezeu s-o ierte.
Colegii de la Direcția Educație Sângerei