DISTRIBUIȚI

Mulți dintre noi consideră TOAMNA un anotimp mai puțin agreabil și încearcă să găsească o serie de elemente să îndulcească atmosfera. Pentru unii, toamna este un timp al visării, al reflexelor și rememorării unei veri trecute. Pentru noi, TOAMNA este un nou început, un început de colaborare, cooperare și prietenie între 2 grădinițe misterioase ce cresc florile minunate ale viitorului, îmbălsămate cu parfumul ingeniozității, creativității, dragostei și bunăvoinței.

 

Aderând la proiectul Transnațional „Ursulețul de pluș” lansat de MECC am reușit să creăm un parteneriat eficient cu Școala Primară- Grădiniță din comuna Homocea, jud. Vrancea.
Astăzi sa oficializat prin semnarea Protocolului de continuitate și vizita partenerilor în IET. La eveniment au fost prezenți reprezentanți de la DE: d-na Nicov Larisa specialist principal- metodist DE, Calin Mariana Director interimar DE și Primarul Covaliov Arcadie. Invitații: CD Șerban Mihaela, Radu Maricica, Primar- Petrea Vasile, Viceprimar- Radu Vasile, Director-Iacob Maura. Protagoniștii evenimentului au fost: Patraș Elena managerul ce reflectă o combinație de caracter, inteligență, bunătate, cultură, putere și stil, Cadrele Didactice, copiii și CCA Sângerei. Stimate colege, vă mulțumesc pentru aportul substanțial întru demararea activității!
Natalia Misac, orașul Sângerei