DISTRIBUIȚI

O femeie din Sângerei și-a dat foc în subsolul gospodăriei. Cadavrul carbonizat a fost găsit de vecinii săi. Tragedia s-a întâmplat în data de 5 aprilie.

Vecinii victimei au povestit că ei au simțit un miros puternic de ceva ars și au reacționat, identificând locul din partea căruia pătrundea mirosul. Aceștia au găsit în subsolul trupul carbonizat al vecinei. La locul tragediei a fost solicitată poliția și ambulanța.
Potrivit echipei de medici de pe ambulanță, venind la fața locul, au constat decesul. Echipa Inspectoratului raional de Poliție presupune un suicid.
Angajații Inspectoratului Raional au inițiat o anchetă. Urmează să stabilească circumstanțele producerii tragediei și motivele care au condus-o pe femeia tânără să recurgă la acest gest disperat.
Una dintre colegele ei de clasă a relatat că victima avea 41 de ani, mai avea o fiică mai mare, de 18 ani. Era angajată în calitate de vânzătoare la o gheretă în centrul orașului Sângerei, amplasată pe platforma de parcare a taxiștilor: „ În ziua când se întâmplase tragedia am văzut-o la serviciu. Vindea plăcinte și cafea. Comunicam adeseori. Nu avea o armonie în familie.

Continuarea citiți în n.16 din 8 aprilie 2022