DISTRIBUIȚI

Mult stimată echipă a ziarului „Ecoul nostru”, sunt un simplu cetățean de la țară, cum se mai spune acum, din zona rurală, un cititor sincer și fidel al ziarului „EN”. Vreau să vă aduc la cunoștință că munca Dumneavoastră, eforturile mari ce le depuneți de ani de zile pentru trezirea din „somnul de moarte” al nostru, nu este zădarnică. Noi vă citim, vă înțelegem fiecare cuvânt și vă susținem. Spunând noi, îi am în vedere pe toți oamenii de bună- credință, care citesc „EN” și articolele Dvs…, dar și alte ziare naționale. Datorită cuvântului scris, articolelor inserate în paginile ”EN”, noi, cititorii, ( eu personal) de la sate au posibilitatea să înțeleagă ce se întâmplă cu noi, cu societatea. Salutăm eforturile Dvs. de a ne propune soluții pentru a ieși dintr-o situație ca asta, în care ne-am pomenit, mai cu seamă anul acesta. Faptul că ne încurajați mereu pentru a nu cădea în disperare și de a crede că totuși Adevărul va învinge până la urmă, căci e de la Dumnezeu. Referitor la articolul „Solicităm sprijinul Dvs” este denumirea cea mai potrivită timpurilor noastre, vă asigur de tot sprijinul. Celor care nu au înțeles încă importanța ziarului, celor care mai încearcă și atacă publicația, le spun că sunt niște neînțelepți (…sinonime există mai multe), sunt rău intenționați… Sunt oameni rătăciți de Adevăr, sunt contra Celui de Sus. Nu cedați, nu Vă prindeți la gândul de a sista activitatea publicației, noi suntem cu Dumneavoastră. Nu putem să ne lipsim de hrana spirituală. Vă așteptăm cu mare drag în casele noastre ca pe cel mai de onoare oaspete.
Cine citește „Ecoul nostru” se deșteaptă. Din păcate, mulți cetățeni ai raionului ignoră cuvântul tipărit, varianta print, călăuzindu-se de alte argumente, mai pragmatice în viața de fiecare zi.
Nu vă uitați la răuvoitori, continuați să semănați Lumină în sufletele noastre dornice de Adevăr, fără de ea am fi săraci lipiți pământului, chiar cu pâinea „de 16 bănuți” pe masă, pe care o mai visează unii.
Vasile Racu, cititor fidel al „Ecoului nostru”