DISTRIBUIȚI

Recent s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului raional Sângerei. Până la începerea lucrărilor ședinței, președintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel, a adresat un mesaj de felicitare colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Sângerei, cu prilejul Zilei Profesionale. Ulterior, dumnealui a invitat în scenă conducătorul instituției Mihail Banaru, împreună cu cei mai bravi angajați, pentru a le înmâna diplome de merit.

 

După finalizarea acestui moment festiv, cei prezenți la ședință, au ținut un minut de reculegere, în memoria elevei L.T. “Olimp”, Bîrsanu Mihaela.
Menționăm că urmare a efectuării apelului consilierilor, s-a constatat că în sală erau prezenți 32 din 33 consilieri. De această dată, în calitate de președinte al ședinței a fost ales Vasile Doga, iar rolul de numărători l-au îndeplinit Maia Gramaciuc și Gheorghe Iamandii.
Ținem să accentuăm că în cadrul sesiunii date, au fost supuse analizei și dezbaterilor proiecte de decizii, ce vizează domeniul finanțelor, culturii, asistenței sociale, infrastructurii drumurilor, resurselor umane etc. Evidențiem că principalele probleme abordate, s-au referit la deficitul bugetar în instituțiile de învățământ, acordarea premiilor angajaților din instituțiile bugetare, direcțiile de distribuire a mijloacelor financiare ce nu au fost executate în anul 2021. Totodată, evidențiem că a fost aprobat și proiectul de decizie privind decernarea titlului „Cetățean de Onoare” al raionului Sângerei (post-mortem), regretatei Lidia Bejenaru-Botgros.


 

Cetățean de Onoare al comunei Dumbrăveni, Județul Suceava

Emoții…ce au depășit așteptările!
Sunt onorat, de astăzi port cu mândrie titlu – Cetățean de Onoare al comunei Dumbrăveni, Județul Suceava .
Mulțumiri întregului Consiliu Local și primarului comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl.

Continuarea citiți în n.1-2 din 1 ianuarie 2021

BP, P