Secţia Consultativă a fost transferată în incinta Spitalului Raional

Secţia Consultativă a fost transferată în incinta Spitalului Raional

70
DISTRIBUIȚI

 Începând cu ziua de luni, 12 noiembrie curent, Secţia Consultativă a fost transferată în incinta Spitalului Raional, în Blocul Terapeutic.

Din vechiul spaţiu al Centrului de Sănătate Sângerei, unde a activat de-a lungul mai multor ani, specialiştii secţiei au trecut într-un spaţiu nou, renovat capital cu sprijinul financiar al fondatorului, Consiliul Raional. Potrivit administraţiei spitalului, Secţia Consultativă, redenumită pe nou Asistenţa Medicală Specializată de Ambulator (AMSA) activează în aripa Blocului Terapeutic (internarea). Intrarea este prin uşa din spatele blocului. Pentru accesul mai uşor al pacienţior sunt amplasate indicatoare. În cabinete medicale noi, confortabil amenajate activează specialiştii: endocrinolog, neurolog maturi, neurolog pediatru, ginecologi, cardiolog, narcologul, reumatologul, oncologul, dermatologul. Specialiştii sunt deschişi să ofere consultaţii medicale fiecărui pacient venit din oricare localitate a raionului, fie că deţine îndreptare de la medicul de familie, dar şi celor care doresc direct să vină la specialistul secţiei de care au nevoie.
Medicii specialişti trăiesc sentimente de bucurie şi bună dispoziţie pentru noile condiţii de activitate la care au visat şi au tins de mai mult timp. Pacienţii ar fi bine să ştie, că pentru depăşirea distanţei până la spital şi uşurarea deplasării funcţionează ruta Sângerei – Spitalul Raional, unitate de transport la care poate avea acces fiecare dintre pacienţii care au nevoie să se deplaseze până în noul spațiu al Secţiei Consultative.