DISTRIBUIȚI

În această zi însemnată din viața dumitale venim să-ți aducem din inimă cele mai frumoase și calde cuvinte de recunoștință și mulțumire.
Ne închinăm si-ți sărutăm mâinile ce ne-au mângâiat și la bine și la greu. Îți mulțumim că ne-ai dăruit viață, că ne-ai învățat să iubim cartea, munca și dreptatea.
Succesele ce le avem azi sunt roadele muncii tale, măicuța noastră. Ai fost și rămâi tot timpul mândria noastră. Mereu ești povața și exemplu în toate pentru noi.
Te felicităm! Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți dăruiască sănătate și încă mulți ani înainte alături de noi.
La mulți ani!

Cu drag, fiicele Rodica, Elvira, ginerii, nepoții, și soțul Vasile

* * *

Au trecut anii ca clipele… Ani frumoși, ani care au rămas întipăriti în sufletul doamnei Vera Voinițchi.
…Mai bine de jumătate de secol, trăiește alături de copii căci ,,școala și copiii îi sunt sensul vieții,, – mottoul activității sale didactice. Asemeni unui izvor de apă cristalină, a croit în acești ani râul vieții a sute de copii, adunând în albia lui picăturile cunoașterii.
Este mândră de primele sale eleve, ce i-au urmat calea: Valentina Caplinschi, directorul gimnaziului ,,A.Russo”, s.Sîngereii Noi, Rodica Percic, învățătoare, gimnaziul Mărinești, dar și cu așa antreprenori ca Nicolae Sîngereanu, Roman Rogojină, Eugeniu Voinițchi (Președintele Asociației Avicultorilor din Moldova) etc. A crescut și a educat oameni. O mamă grijulie, un manager cu experiență și un învățător extraordinar. O apreciem pentru punctualitate, obiectivitate, dar mai mult pentru exigența față de sine, discipoli și colegi. Sfaturile-i înțelepte ne încurajează, sădind în sufletele noastre încredere în activitatea cotidiană.
Zilele aceștea, doamna Vera Voinichi, a mai adăugat o vară la buchetul vieții. Cu această frumoasă aniversare vrem să-i urăm de sănătate și un sincer La mulți ani !

Cu multă gratitudine din partea directorului
gimnaziului ,,Ion Vatamanu”, s. Mândreștii Noi,
Stela Sanduleac, a elevior, consiliului părintesc și colectivului pedagogic