Şcoala sportivă va purta un nou nume

Şcoala sportivă va purta un nou nume

527
DISTRIBUIȚI

         Şcoala sportivă din oraşul Sângerei va purta numele „Dumitru Atanasov”. Instituţia a intervenit cu un demers către Direcţia Educaţie solicitând acceptul de a conferi şcolii numele personalităţii în domeniul dezvoltării sportului, Dumitru Atanasov. Consiliul de Administraţie al Direcţiei a luat decizia de a se adresa Consiliului raional Sângerei pentru a accepta demersurile prin care se solicită conferirea.

          În şedinţa recentă a legislativului raional, consilierii au aprobat unanim proiectul de decizie cu privire la conferirea Şcolii de sport numele „Dumitru Atanasov”, regretat pedagog, antrenor, metodist, specialist de performanţă şi renumit promotor al strategiilor de dezvoltare a sportului, care l-au marcat de-a lungul vieţii departe în afara ţării.
„Este o datorie a noastră să păstrăm vie amintirea acestui valoros promotor al sportului care a fost şi va rămâne acest om de mare valoare. El este plecat în cel mai lung turneu al său, marcat veşnicie. Noi i-am preluat modelul, mergem pe urmele sale, dezvoltăm sportul în continuare, cu intenţiile de a ne alinia la standardele sale profesioniste. În semn de recunoştinţă, de înaltă preţuire şi de neuitare ne-am dorit mult să acordăm şcolii noastre numele distinsei personalităţi, care a fost Dumitru Atanasov….

Continuarea o găsiți în nr.1