Școala și-a deschis ușile pentru un nou an de studii

Școala și-a deschis ușile pentru un nou an de studii

515
DISTRIBUIȚI

E început de septembrie…E sărbătoare în inimile elevilor, profesorilor, părinților, care adunați în fața școlii, așteaptă primul sunet de clopoțel. Necătând a câta oară deschizi porțița școlii , emoțiile sunt pentru fiecare la fel de mari: fie că ești bobocel în clasa întîi, sau că ești absolvent și ai în prag examene de absolvire ori că aștepți cu dor să-ți întâlnești discipolii ce nu i-ai văzut o vară întreagă, sau că stai în rândul părinților… inima fiecăruia ascunde sentimente frumoase. În prima zi de toamnă LT „Olimp” din Sângerei, dealtfel ca și toate celelalte instituții de învătâmânt din țară, își aștepta de dimineață copii frumoși îmbrăcați , cu flori în mână ,pentru a asista la primul careu solemn și a pătrunde în lumea cunoștințelor, a misterului și farmecului din cărți.

 

La frumosul eveniment alături de copii au fost Ludmila ȘIȘCANU, directoarea liceului, Victor BACIU, șeful Secției Administrație Publică a Consiliului raional, Maxim GUZUN, blagocin al raionului, Lucia BACIU, reprezentanta primăriei orașului, profesori și părinți.
Ludmila ȘIȘCANU a adus elevilor și colectivului profesoral, calde cuvinte de felicitare cu începutul anului școlar, urând multă sănătate tuturor, productivitate, noi provocări intelectuale și mari deschideri spre orizonturile cunoașterii. Directoarea a menționat că copii au prioritatea în instituție, deaceea le sunt…

Continuarea o citiți în ziarul nr. 32 din săptămâna ceasta