Sărbători profesionale

Sărbători profesionale

76
DISTRIBUIȚI

Stimați colegi,
Ziua Mondială a Stomatologului este sărbătoarea profesională a lucrătorilor din domeniul stomatologiei, celebrată în întreaga lume pe 9 februarie.
Este ziua comemorării Sfintei Apolonia, care supraveghează suferinzii de dureri de dinți și stomatologii. Cu această ocazie am deosebita plăcere de a Vă aduce sincere felicitări.
An de an ați reușit prin munca Dumneavoastră asiduă, prin munca plină de abnegație, prodigioasă să obțineți realizări, să valorificați la justa valoare potențialul iman, intelectual și profesional. Ați implementat noi metode de tratament, noi metode de diagnostic, V-ați impus pe piața autohtonă prin realizările Dumneavoastră. Plinătatea vieții colectivelor se conturează prin implicația desăvârșită a fiecărui angajat.
Stimați colegi, Dumneavoastră nu sunteți doar cei care stați la straja sănătății, sunteți cei care faceți viața mai luminoasă, prin radierea zâmbetului sincer și sănătos. Și este cunoscut faptul că oamenii care zâmbesc sunt mai buni și emană multă căldură, de aceea sănătatea, buna dispoziție, bunătatea oamenilor este doar în mâinile Dumneavoastră. Dragi colegi, în această zi frumoasă Vă aduc rafinate gânduri, considerațiuni și multă gratitudine pentru tot ceea e faceți. Pentru tot devotamentul Dumneavoastră, Vă exprim toată recunoștința din partea pacienților, să obțineți realizări, noi performanțe și fie ca rodul muncii Dvs să se regăsească în recunoștința și satisfacția celor care Vă trec pragul cabinetelor stomatologice.
Cu deosebit respect, Constantin Bulat, șef al I.M. Centrul Stomatologic Sângerei