DISTRIBUIȚI

Mult stimați factori poștali din raionul Sângerei,
În toate timpurile, poșta a reprezentat un factor foarte important pentru societate și nu-și va pierde nicicând rolul de verigă de legătură între oameni, de mesager al informației. Cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei, Vă adresăm fiecăruia în parte cele mai sincere și călduroase felicitări și mulțumiri pentru activitatea Dumneavoastră, atitudine conștiincioasă, devotată și responsabilă, astfel reușind să aduceți operativ în casele oamenilor produsul muncii noastre, a gazetarilor, bucuria comunicării, așteptărilor împlinite. Vă dorim multă sănătate, succese și împliniri dorite.
Cu respect, echipa săptămânalului „Ecoul nostru”

Stimați colegi,
Tradițional, la 9 octombrie marcăm Ziua Mondială a Poștei și a lucrătorului poștal. Cu această plăcută ocazie Vă transmit sincere felicitări tuturor colaboratorilor acestui serviciu strategic. Vă mulțumesc pentru munca onestă și răbdarea de care dați dovadă în lucrul cu clienții poștei. Vă sunt enorm de recunoscătoare pentru dragostea Dvs. față de profesie, munca ce o faceți zi de zi. Recunosc că, nu este una ușoară și nici pe aproape remunerată respectiv, prin salarii decente, după eforturile depuse și povara răspunderii ce o aveți. Fiecare în parte Vă dăruiți muncii și spiritului colectivului, veniți în întâmpinarea clienților cu responsabilitate, prestați servicii poștale și aduceți bucurii beneficiarilor. Nu căutați că plouă, că drumul e anevoios și impracticabil…Cu sufletul deschis către populația raionului, deschideți noi căi și mențineți fidelitatea Dvs. în serviciile poștale.
Vă adresez sublime felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă doresc să valorificați potențialul prin atingere de noi performanțe în domeniul profesional, să nu Vă slăbească sănătatea, iar satisfacția primită de la munca efectuată să Vă fie esența vieții. Florile recunoștinței mele, stimați colegi.
Cu profund respect, Natalia Tataru, șefa Centrului de Poștă Sângerei