Salon Floristic inaugurat în Sângerei

Salon Floristic inaugurat în Sângerei

335
DISTRIBUIȚI

 Orașul Sângerei și-a îmbunătățit imaginea cu un nou Salon Floristic. Autoarea  proiectului este Natalia Cebotari, susținută și ajutată de soțul Vadim.  Evenimentul de inaugurare a împărăției florilor a avut loc sâmbătă, 13 august, zi însemnată ca și cea căsniciei lor. Salonul Floristic este deschis și își află destinația în preajma marketului „Speranța”, strada Zadnipru, intersecție cu strada Independenței.

   De realizarea minunatului cuplu s-au bucurat mult prietenii care au fost prezenți la eveniment, primăria orașului, apropiații, diriginta și profesorii lor, cetățenii care știind de eveniment și-au făcut timp pentru a participa, echipa de constructori cu șeful de șantier Constantin Hadârcă și părinții. Cu toții au savurat din frumusețea și eleganța noii locații de flori pentru suflet și pentru bucuriile vieții. Părintele-paroh Serghei Zubate a binecuvântat lucrarea tinerei familii și a femeii de afaceri Natalia Cebotari. Prin rugăciune sfinția sa a chemat îngerii păzitori să-i supravegheze și să le aducă continuu lumina prosperării în „această căsuță a frumuseții, unde florile sunt ca și îngerii”.

    Prezent la eveniment primarul  orașului Arcadie Covaliov  a împărtășit bucuria realizării, reiterând că „echipa primăriei, cât și consiliul orășenesc prin decizia adoptată au susținut unanim ideea de lux a Nataliei de a deschide un Salon Floristic la această intersecție a orașului. Odată cu realizarea acestui proiect, încă o parte a orașului  s-a îmbunătățit: peste sumbru au crescut flori. Un loc parcă neînsemnat a fost ocupat de un salon de flori și eleganță, oferind servicii  solicitate, dorite,  care cu drag și  rafinament sunt  prestate de către  Natalia. Totodată  au fost create noi locuri de muncă. Vor fi achitate taxe și va fi îmbunătățit bugetul primăriei prin activitatea antreprenoarei și a noului salon”. Viceprimarul  Andrei Cucoș i-a dorit  tinerei femei de afaceri să extindă activitatea ,încât  să-i reușească a crea o rețea  de saloane floristice, inclusiv în mahalaua părinților, în alte cartiere ale orașului. ”

  Eugenia Nichiforeac este mândră de discipolii săi. Natalia și Vadim au fost elevii   săi, le-a fost dirigintă. Ei au venit la Liceul „Mihai Eminescu” de la fosta  școală nr.2, acum Gimnaziul „Anton Crihan”. Erau doi copii buni , foarte frumoși, buni la carte și la toate activitățile clasei și ale liceului. Aveam multă grijă de creșterea lor în toate privințele. Vadim mereu îmi spunea că  totul o să fie bine. Mă bucur de ei. Dragostea lor, inaugurarea Salonului Floristic asemeni are loc în ochii mei. Este formidabil, sunt mândră de elevii mei. Am cumpărat prima floare din salonul  nou deschis , de-a pururi frumusețe  în casă și în sufletul meu să fie de la ei,” și-a exprimat bucuria diriginta.

Florile sunt pasiunea Nataliei Cebotari. Ea a studiat la Universitatea de studii Europene din Moldova. A mărturisit că „ a îndrăgit florile de când se ține minte, de aceasta a ales să trăiască pentru ele. Inițial acordam servicii la domiciliu. În timp am reușit să-mi deschid propriul atelier floristic, unde cream cu atâta drag  și inspirație buchete variate și mult solicitate, unice. Ele reprezentau și reprezintă pentru mine bucurie, libertate sufletească, dragoste, o totală terapie. Îmi încarc mereu sufletul cu bucuria dăruită de flori”, a mărturisit  femeia de afaceri.

 Pe lângă buchetul magic pe care Natalia ți-l amenajează cu drag în acest superb salon floristic, îți inspiră  îndemnul: să ne iubim ca florile.