DISTRIBUIȚI

Dintre cei opt candidați care optează pentru funcția de președinte al țării, pledez pentru Maia Sandu și îndemn toți susținătorii și toți cetățenii să meargă duminică, 1 noiembrie la secția de votare și să o voteze pe Maia Sandu.
De ce vă îndemn să faceți lucrul acesta?

Pentru că liderul PAS are capacități organizatorice excepționale. A reușit în scurt timp să întemeieze un partid care în patru ani a ajuns la cârma țării. Ea este recunoscută și susținută de 50 % dintre alegători. Este recunoscută în plan internațional de SUA, Franța, România, Germania, Ucraina, Rusia.
În Uniunea Europeană, cuvântul și solicitarea ei sunt ascultate și susținute. Și-a câștigat credibilitatea în fața organismelor internaționale și a Bruxelului. Fiind prim-ministra Republicii Moldova, ei îi aparține inițiativa de constituire a Bugetului Solidarității, prin care a prevăzut recalcularea pensiilor, majorările salariale 10-30%, majorarea indemnizațiilor. La 18.XI. 2019 Dodon a preluat inițiativa respectivă, dând-o drept proiectul său.
Are voință de a lucra pentru oameni. Este modestă și corectă ca nimeni altul. Luptă pentru adevăr, ca legea să fie în capul mesei. Este fermă luptătoare împotriva corupției mari. A pledat mereu și pledează pentru un procuror independent, ca justiția și organele de forță să-și facă cinstit meseria, în folosul poporului, dar nu în folosul hoților și mafioților. Are un caracter ferm. Pentru ea „da” este „da”.
Lucrând în calitate de Ministru al Educației a implementat reforme prin care a modernizat sistemul educațional. În 5 luni în calitate de prim-ministru a lichidat schemele de contrabandă cu nuci, metal, carne, țigări, concesionarea aeroportului. Pe când actualul președinte care până acum s-a aflat la putere, din 7 promisiuni din 2016 n-a îndeplinit nici una. Lozinca președintelui care i-a expirat mandatul este: „Moldova are viitor!”. Ne întrebăm: care Moldova, cea federală, care și-o dorește acesta?
Maia Sandu este categoric împotriva acestor lucruri.
Noi, cei peste 700.000 mii pensionari din țară am rămas șocați de indexarea pensiilor cu 1,8 %. De râsul găinilor. Bătaie de joc de sărmanul popor. La 1 noiembrie să nu dăm nici un vot pentru candidatul respectiv, care și-a permis această umilință asupra pensionarilor, fiind în post de președinte al țării. De aceea mă adresez către toți, inclusiv către locuitorii comunei noastre să voteze cu Maia Sandu. Este o doamnă de fier, care nu minte, nu promite, dar e cu credință în oameni buni, pentru oameni. Să ieșim cu toții la votare pentru schimbarea președintelui. După schimbarea președintelui să fie posibilă schimbarea clasei politice, cu oameni profesioniști, oameni buni, în locul mafioților, în frunte cu un nou președinte al Republicii Moldova, cum este Maia Sandu.
Alexandru Andrițchi, satul Sângereii Noi

Achitat din Fondul electoral al concurentului electoral Maia Sandu