DISTRIBUIȚI

E dificil să găsești și să adresezi câteva cuvinte persoanei pentru care verbul românesc a devenit parte componentă a sufletului, gândului și inimii Sale.
Țin bine minte emisiunile de la radio în care vocea catifelată a Domniei sale mângâia auzul tuturor de draga dimineață, începeam o nouă zi cu vocea ei caldă, blândă care nu mai lăsa loc tristeții, neîncrederii. Cu acele emisiuni soarele să grăbea să răsară, să lumineze mai harnic urcând pe tron buna dispoziție pentru întreaga zi.
De douăzeci și doi de ani leagănă Ecoul Nostru, ziarul care face fiecare zi de vineri mai frumoasă, mai cu conținut.
Cum e toamna încărcată cu bogățiile pământului, la fel e și Maria noastră împodobită cu cuvinte și gânduri frumoase, curate ca un pom de Anul Nou, de Crăciun. Toți gustăm din roadele acestui pom și el nu numai că rămâne intact, ci devine mai bogat, mai înfloritor.
Înfruptați-vă, gustați, savurați verbul românesc semănat cu multă grijă, respect și mult drag de către doamna Maria și echipa. Chemați Ecoul Nostru în casele Dumneavoastră și viața va căpăta culoare, sens, conținut.
Maria Țurcanu noastră să trăiască mulți ani, să poarte cu onoare zestrea dăruită de Cel de Sus, harnică s-o împartă la toți și la fiecare și această comoară mereu se va întregi ca izvorul cel bun care stinge setea tuturor și nu seacă.
La mulți ani stimată Doamnă!
Cu mult drag, Zinaida și Mihai Ungureanu.