DISTRIBUIȚI

Duminică, 1 noiembrie Dumnezeu s-a milostivit și s-a uitat ( întors) spre noi, ne-a dat puțină onestitate și demnitate, curaj și înțelepciune, ne-a întors pe mulți spre drumul progresului, vieții naționale, europene.
Victoria obținută de Maia Sandu în primul tur al alegerilor prezidențiale a fost greu de obținut. Candidata pentru alegerile prezidențiale se va duela în cel de-al doilea tur de scrutin cu candidatul independent Igor Dodon. Va fi o luptă crâncenă, grea.
Pentru aceasta este nevoie de concentrat eforturile tuturor, de bulversat și răscolit opinia publică, provocând mințile și inimile oamenilor la gândire, rațiune, cugetare și curățându-le de zgura și otrava minciunii, fricii și lașității, îndemnând oamenii la o mai mare unire între ei, la o pătrundere și implicare mai adâncă în viața mizeră a noastră. Conștientizăm faptul că, mulți cetățeni nu s-au prezentat la vot pentru că sunt dezamăgiți și obosiți de promisiuni. Acum timpul ne mai oferă o șansă, poate ultima. De aceea să muncim fiecare în parte pentru trezirea și deșteptarea unei bune părți a cetățenilor noștri spre realitate și viitor, spre ieșirea din starea de robie spirituală și materială în care am nimerit.
Duminica trecută balanța a înclinat în folosul democrației, grație susținerii diasporei noastre și a chișinăuienilor, datorită populației care aspiră cu toți porii la Europa și renașterea națiunii.

Continuarea citiți în nr. 42 din 06 noiembrie 2020