DISTRIBUIȚI

Astăzi, mai mult ca oricând, e nevoie de solidarizarea noastră pentru debarcarea partidelor de stânga și aducerea stării de normalitate în Moldova.
La unu noiembrie 2020, cu votul nostru, vom pune capăt sărăciei și minciunii.
Stupoare mare pe scena politică electorală dominată de lupta dintre partidele de stânga și dreapta.
Actualele alegeri solicită implicarea cea mai activă a noastră pentru că numai astfel vom câștiga libertatea și va triumfa adevărul.
Votul din unu noiembrie curent va fi unul decisiv pentru viitorul Republicii Moldova, pentru viitorul fiecărui cetățean. Majoritatea cetățenilor doresc ca Moldova de mâine să fie un stat european și liber de dictatură socialistă. Dacă situația nu se schimbă după alegeri, mulți cetățeni vor fi nevoiți să plece departe de țară, în căutarea unui viitor mai bun. Dacă dorim ca viitorul nostru să fie la noi acasă, atunci părinții, bunicii, rudele noastre trebuie să înțeleagă că, votând pentru partidele de stânga, ei semnează actul exilării copiilor și nepoților peste hotare. Pe parcursul a zeci de ani, partidele de stânga au adus republica la faliment economic, la o tensiune socială, la încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, la erodarea imaginii statului pe plan extern. Partidele de stânga s-au menținut la putere doar prin dictatură, teroare, falsificarea alegerilor. Pentru o asemenea guvernare lacomă, coruptă, violentă și mincinoasă, în condițiile unei democrații cu adevărat europene, un asemenea partid ar fi fost demult sancționat și aruncat pentru totdeauna la groapa istoriei. Să fim conștienți de votul nostru, cui îl încredințăm. Deci a venit timpul ca la unu noiembrie, toți ca unul, să votăm partidele de dreapta și nu pe cele de stânga, care au adus acest colț de țară la sapă de lemn. De altfel, trenul istoriei nu neașteptată, oricât de bune intenții am avea. Așa că speranța noastră e numai și numai la unu noiembrie, când trebuie să votăm cu capul, nu numai cu mâinile. Cineva, cândva spunea că un conducător trebuie în primul rând să aibă competitivitatea profesională la gradul superlativ absolut, să posede o vastă cultură generală și să fie curat ca lacrima, după care vine dragostea nețărmuită față de meleagul străbun. Un conducător adevărat este un mare patriot al pământului natal. El trebuie să se asemene cu un râu de munte, curat, hotărât, fără astâmpăr și rapid. Are oare conducerea actuală ceva din calitățile menționate? De unde?

Continuarea citiți în nr. 38 din 09 octombrie 2020