DISTRIBUIȚI

Zeci de omeni s-au mobilizat pentru a-i oferi o șansă Tatianei Șveț, o adolescentă din orașul Sângerei. Oamenii inimoși sunt alături de ea, în speranța că o pot ajuta pentru a beneficia de intervenția chirurgicală la coloana vertebrală în Turcia. Tatiana a fost diagnosticată la 11 ani de scolioză. Boala se agravează de la o zi la alta. Unica șansă este intervenția chirurgicală.

Tatiana Șveț este o minunată adolescentă de 16 ani. Oricine ar trebui să-și imagineze un copil la această vârstă, neapărat îl vede de acum un adolescent cu vise mari, în funcție de starea socială a familiei, în fața unui calculator, cu un telefon mobil modern …În urmă cu cinci ani, Angela Șveț a depistat că fiica ei, Tatiana suferă de scolioză. Au urmat tratamente la Spitalul raional, Centrul „ Mamei și Copilului”, „ MedPark”. Dar în ultimul timp boala se agravează, cu fiece zi se văd tot mai mult efectele negative ale bolii asupra coloanei vertebrale.

Singurul lucru care o poate salva pe Tatiana, este intervenția chirurgicală la Spitalul din Istambul, Turcia. Însă această intervenție este prea scumpă pentru Angela Șveț – 35 mii de dolari, cea care crește și educă două fete de una singură.

Continuarea citiți în n.32 din 13 august 2021