DISTRIBUIȚI

Tatăl ceresc! Dumnezeul meu cel viu adevărat și veșnic! Mă adresez către Tine în legătură cu situația extrem de dificilă în care se află astăzi poporul nostru, țărișoara noastră, unii demnitari de stat…
În aceste clipe grele, când pandemia ne ia oameni dragi, poeți, medici etc. unii atacă cu înverșunare noua conducere a statului, pe Maia Sandu, chemând forțele obscurantiste la nesupunere civică. Numai Tu, Doamne, poți salva poporul nostru, țărișoara noastră, și așa ciopârțită și umilită de păgâni.
Ție, Doamne, îți aparțin sfintele cuvinte spuse prin Apostolul Pavel: „ Orice suflet să fie supus autorităților, care sunt mai presus de el, căci nu este autoritate decât de la Dumnezeu. Și cele care există sunt rânduite de Dumnezeu. De aceea, cine se împotrivește autorității, se împotrivește rânduielii lui Dumnezeu. Și cei care se împotrivesc, își vor primi judecata…”
Tu, Doamne, iartă-i pe robii tăi din Chișinău, dar și pe cei din raionul nostru. Poate că ei nici nu știu de versetul amintit, când cheamă poporul la nesupunere…
Acum, când noi suntem martori oculari ai atâtor evenimente apocaliptice, te rog, Tată Ceresc, ocrotește poporul nostru de toate ispitele. Ajută-ne să revenim la „ Canaanul nostru atât demult râvnit de către românii de pretutindeni. Binecuvântează-ne pe noi, binecuvântează conducerea, parlamentul, guvernul și conducătorii raionului. Revarsă peste noi toți Duhul Tău Sfânt ca să fim călăuziți spre fapte bune oricând și oriunde spre Slava Ta, Tatăl Ceresc. Spre Slava Fiului Tău preaiubit – Mântuitorul nostru – Iisus Hristos. AMIN.
Gheorghe Brașoveanu, satul Copăceni